Top.Mail.Ru

Radiator aluminiu GLOBAL EKOS H500/95

284MDL

Disponibil online

Livrare

Livrăm maine

gratuit

Garanție:

12 luni

Ai nevoie de instalare profesională?

Cod produs: GLEK50095

La fel ca toate radiatoarele din aluminiu, EKOS este un sistem ecologic de încălzire din următoarele motive:

- aluminiul este 100% reciclabil;

- procesele implicate în producția radiatoarelor din aluminiu utilizează mai puțină energie decât cele utilizate pentru producția de radiatoare din bi-metal sau oțel;

- masa mai mică înseamnă costuri de transport și de manipulare mai mici și prin urmare, un consum mai mic de combustibil și emisii de dioxid de carbon mai mici;

- de asemenea, nu trebuie uitat utilizatorul final pentru care instalarea și întreținerea vor fi mai ușoare.

DESIGN EXCLUSIV

Radiatoare ale unei linii inovatoare, armonioase, cu o formă rotunjită care oferă eleganța mediului acolo unde rezultatul estetic este important.

DURATA MARE DE VIAȚĂ

Datorită calității superioare a materialului, pot fi acordate garanții maxime pentru rezistența și durata de viață. Protecția dublă oferită de vopsirea de tip anaforeză și pe baza de pulverizare de pudră garantează o suprafață perfectă și un finisaj durabil.

ECONOMIE DE ENERGIE CU CONFORT MAXIM

Reglarea temperaturii pentru radiatoarele Global este ușoară și economică. O temperatură ideală pentru fiecare locuință este obținută rapid.

PUTERE TERMICĂ MARE

În conformitate cu testele efectuate la Institutul Politehnic din Milano este garantată certificarea EN 442. Puterea termică mare permite instalarea radiatoarelor mai puțin voluminoase.

INSTALARE UȘOARĂ

Greutatea redusă a radiatoarelor de aluminiu permite o flexibilitate mai mare și o instalare rapidă.

Accesoriile necesare montajului (kit reducții stânga /dreapta 1" - 1/2; dop 1/2; aerisitor cu cheiță 1/2; garnituri și sistem de prindere) se achiziționează separat.

Close

Aveți nevoie de mai multe informații?

Choose

Oferim consultanța tehnică de cea mai înaltă calitate!


Produse asemănătoare