Cadita dus Besco AXIM 80x80, patrat

3 603MDL (TVA inclus)

Ai nevoie de instalare profesională?

Cod produs: BSCDAX80P

 

  • Dimensiunea cădiței de duș: 80x80  4,5 cm
  • Material: acrilic sanitar
  • Pătură de sifon și scurgerea tăvii de duș McAlpin top-clean sunt incluse în preț.
  • Partea inferioară a tăvii de duș este întărită cu foi HDF.
  • Datorită înălțimii reduse, persoanele în vârstă pot intra, de asemenea, ușor, confortabil
  • Tava de duș este disponibilă în culori alb-negru

 

Căzile de duș UltraSlim sunt proiectate pentru a fi instalate pe podea sau încastrate în podea. Instalarea încastrată în podea asigură intrarea fără prag.

CALITATEA CONTEAZĂ
CĂZI ACRILICE BESCO ȘI CĂDIȚE DE DUȘ

Detalii
În orice caz, ne asigurăm că întregul produs este perfect! Inclusiv acele părți care nu sunt vizibile în timpul utilizării zilnice, dar joacă un rol la fel de important în a vă face baia perfect curată și igienică. Toate căzile noastre acrilice și cădițele de duș au o armătură specială pe fund, ceea ce face posibilă instalarea unei structuri complete a piciorului sau a unui picior de nivelare. Acesta este modul în care ne asigurăm că produsele pe care le producem sunt perfecte până la cele mai mici detalii, fiecare piesă fiind supusă unui control detaliat al calității înainte de ambalare.

Proiectare
La modă și modernă, designul universal și atemporal al căzilor și cădițelor de duș nu numai că va face produsele practice, dar se va încadra și în tendințele actuale ale băii pentru mulți ani următori. Înainte de a introduce un nou model în gama noastră, le testăm unul câte unul pentru a ne asigura că au parametri optimi 100% pentru o baie confortabilă și sigură. Datorită gamei extrem de largi de modele și dimensiuni, căzile de baie Besco și cădițele de duș pot găsi soluția potrivită pentru propria baie.

Tehnologie
Pentru fabricarea căzilor Besco și a cădițelor de duș, folosim doar materiale și componente de cea mai înaltă calitate fabricate în Europa. Acest lucru este foarte important pentru a ne asigura că clientul primește exact produsul care se potrivește ideii sale, așa că oferim o gamă largă de accesorii atent selectate.

TEHNOLOGIA DETERMINĂ CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE A PRODUSULUI

În Polonia, făcut cu pasiune
La proiectarea ofertei noastre, am ținut cont de faptul că satisfacem pe deplin nevoile și așteptările clienților noștri.
De aceea am creat o gamă largă de căzi de baie independente.

Acrilice sanitare
Suprafața căzilor acrilice sanitare și a cădițelor de duș este perfect netedă, ceea ce face extrem de ușor să le păstrați curate. Acrilicul este unul
este un material cu retenție excelentă a căldurii, proprietăți anti-alunecare și antibacteriene.

Obiecte sanitare compozite
Produsele sanitare compozite sunt realizate cu un strat de Gelcoat extrem de rezistent. Datorită obiectelor sanitare compozite de cea mai înaltă calitate, căzile independente Besco au avantaje funcționale și estetice foarte bune. Produsele fabricate din acest material sunt rezistente la decolorare și bacterii.

Minerale Durabe
Produsele realizate cu tehnologia mineral DuraBe sunt realizate cu un strat de Gelcoat extrem de rezistent. Produse minerale naturale
ele sunt realizate din pietre, cum ar fi marmura sau granit, amestecul acestor rezultate într-o suprafață perfect netedă, non-poros, care
este extrem de durabil și rezistent la decolorare. Proprietățile sale antibacteriene facilitează menținerea produsului curat.

Close

Aveți nevoie de mai multe informații?

Choose

Oferim consultanța tehnică de cea mai înaltă calitate!


0 opinii


Produse asemănătoare

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!