Despre noi


Newest

Excelență în domeniul instalațiilor termo, hidro, obiectelor sanitare,

sistemelor de climatizare și ventilare!

Simplex reprezintă o rețea de magazine în orașele Chișinău, Bălți din Republica Moldova și orașul București, România. Orientată în permanență spre dezvoltare și din dorința de a oferi soluții inovative, compania mereu a pus accent pe echipamente ale producătorilor cu renume mondial și a creat parteneriate solide cu scopul de a satisface necesitățile tuturor clienților.

Servicii de înaltă calitate și personal calificat

Investim în instruirea și dezvoltarea personalului! Simplex, în primul rând, este despre o echipă fantastică. Indiferent ce facem, ne-am obișnuit să privim dincolo de orizont, să ne depășim limitele, să gândim altfel și să adăugăm valoare în fiecare proiect. Oamenii Simplex muncesc cu dedicație și oferă suport tehnic pentru realizarea cu succes a oricărui proiect. Creăm planuri îndrăznețe de viitor, ne place să comunicăm, știm să depășim obstacole și trăim momente unice.

Misiunea companiei

Misiunea noastră este de a deveni partenerul tău de încredere în materie de instalații termo-hidro, instalații de climatizare și ventilare și instalații sanitare. Oferim nu doar echipamente de cea mai înaltă calitate, dar vă putem recomanda și instalatori autorizați care își fac munca cu mult profesionalism.

Inspirăm încredere și dorință în progres, unde admirația nu are limite iar munca este o adevărată artă. Totul este pur și Simplex!

 

Denumire juridică S.C. SIMPLEX-CO SRL
Adresa: Chisinau, str. Alba Iulia 5 A. MD 2051
c/f 1006600048926
Tel/fax. +(373)22-74-74-34, 74-14-00
e-mail [email protected]
Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!