Recuperator de Caldura Mitsubishi Electric Lossnay VL-50 SR2-E

4.1 stars 138 reviews

13 848MDL

Ai nevoie de instalare profesională?

Cod produs: MTRCVL500

Descrierea Mitsubishi Electric Lossnay VL-50SR2-E

Un sistem de ventilație bine gândit ajută la evitarea multor probleme nedorite, și anume Mitsubishi Electric Lossnay VL-50sr2-e de la marca japoneză rezolvă problemele ferestrelor cu ceață, promovează microclimatul interior adecvat, absența mucegaiului și mirosurile neplăcute. Și din moment ce sistemul de alimentare și evacuare, este, de asemenea, eficient din punct de vedere energetic, deoarece fluxurile de aer de alimentare și evacuare schimbă căldura și sunt ușor umezite.

De ce ar trebui să cumpăr Mitsubishi Electric Lossnay VL-50sr2-e?

Sistemul de alimentare și evacuare are un principiu clar de funcționare. În timpul iernii, aerul de pe strada care trece prin sistem se încălzește ușor și este umidificat de evacuarea care iese din cameră. Iar vara, are loc procesul invers – iar aerul care intră în cameră este răcit și uscat.

Avantajele sistemului de recuperare:

 • Întreținerea și întreținerea ușoară a întregului sistem în timpul funcționării.
 • Instalare la alegerea utilizatorului: orizontală sau verticală.
 • Alegerea fluxului de aer este ridicată sau scăzută.
 • Montarea componentelor în compoziție.
 • Nivel scăzut de zgomot în timpul încălzirii și răcirii.
 • Interval larg de temperatură de funcționare (-10 până la +40).
 • Clapetă încorporată dacă este prea rece afară sau, din anumite motive, dispozitivul nu este utilizat, folosind o clapetă specială, puteți bloca complet conducta de ventilație sau ambele canale. Acest lucru este deosebit de convenabil în sezonul de iarnă pentru a evita pierderile inutile de căldură.
 • Sistem de filtrare de înaltă calitate filtrul de aer de înaltă eficiență p-50hf5-E instalat în interior garantează o calitate ridicată a aerului care intră în cameră. Un element filtrant este instalat sub capac în unitatea internă a recuperatorului, astfel încât este ușor să îl curățați cu un aspirator și să îl ștergeți cu un burete umed, astfel încât să poată continua să-și îndeplinească în mod eficient scopul.
 • Filtrul de aer exterior P-50f2-E poate fi clătit în apă caldă și uscat, instalat înapoi.
 • Comutarea rapidă a funcțiilor din kit cu dispozitivul obțineți o telecomandă convenabilă cu infraroșu, cu ajutorul căreia puteți regla cu ușurință recuperatorul la modul de operare necesar în prezent.
 • Schimbător de căldură ecologic schimbătorul de căldură este fabricat din hârtie super subțire și rezistentă la temperatură. Acest lucru se realizează prin impregnare specială.
 • Materialul schimbătorului de căldură are permeabilitate selectivă în raport cu diferite gaze. Această caracteristică împiedică trecerea gazelor, amoniacului și a altor substanțe nocive care ar putea polua aerul din încăpere.
 • Caracteristicile schimbătorului de căldură: straturile ondulate sunt lipite împreună într-o poziție perpendiculară; canalele au o formă specială pentru a asigura trecerea rapidă a aerului; utilizarea lipiciului rezistent la umiditate crește eficiența canalelor de curgere.

Cel mai bun preț la Mitsubishi Electric Lossnay VL-50sr2-E în magazinul online Simplex de pe site-ul nostru, puteți achiziționa un sistem de alimentare și evacuare la un preț mega avantajos. 

Close

Aveți nevoie de mai multe informații?

Choose

Oferim consultanța tehnică de cea mai înaltă calitate!


0 opinii


Produse asemănătoare

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!