Furtunuri alimentare si evacuare

Total: 13 poziții

Furtunuri de alimentare cu apă și furtunuri de evacuare 

Dispunem de o gamă variată de furtunuri de alimentare cu apă curată și evacuare a apei uzate, care sunt un element indispensabil în sistemele de canalizare. Toate produsele propuse spre vânzare sunt fabricate din materiale clasa premium, de către producători de încredere, ceea ce garantează o perioadă de exploatare mare și sunt disponibile la prețuri foarte avantajoase.

În orice spațiu locativ, industrial sau comercial, un sistem eficient de furtunuri de alimentare și evacuare este esențial pentru a asigura funcționarea optimă a echipamentelor și a aparatelor sanitare, de aceea este nevoie ca aceste elemente să fie durabile, cu rezistență ridicată la coroziune, la acțiunea substanțelor chimice și la temperaturi ridicate și de cele mai multe ori sunt gofrate pentru flexibilitate.

Un furtun de alimentare cu apă este un element utilizat pentru a furniza apă dintr-o sursă de alimentare, cum ar fi un robinet sau sistem de alimentare cu apă, către o mașină de spălat, o mașină de spălat vase sau un alt echipament care necesită apă pentru funcționare, dar poate fi folosit și în alte domenii precum agricultura, construcții, curățenie etc. În cazul utilizării în exterior, trebuie să se ia măsuri suplimentare de protecție împotriva expunerii la temperaturi extreme sau la intemperii. Furtunurile se realizează dintr-un material flexibil, de obicei din PVC sau cauciuc, care poate fi îndoit și trecut prin locuri înguste fără să se rupă. Acestea pot varia în dimensiune și lungime, în funcție de necesitățile specifice ale utilizatorului.

Un furtun de evacuare este un produs utilizat pentru a transfera apa uzată de la o mașină de spălat, o mașină de spălat vase sau alt aparat, ce funcționează cu apă, într-un sistem de canalizare sau o altă locație de evacuare. Furtunul trebuie și să aibă dimensiune corespunzătoare pentru a se potrivi cu portul de evacuare al aparatului. Furtunurile de evacuare sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, cele mai comune fiind PVC-ul, cauciucul, poliuretanul sau elastomere termoplastice. 

Pentru a cumpăra produse calitative la prețuri rezonabile, vino la cel mai apropiat magazin Simplex ori plasează o comandă direct pe site cu livrare direct la tine acasă!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!