Sifoane, adaptoare, trapuri

Total: 72 poziții

Sifoane, adaptoare, trapuri și ventile de la producători de încredere

Propunem un sortiment variat de sifoane, adaptoare, trapuri și ventile, elemente esențiale ale sistemului de canalizare, utilizate pentru a preveni refluxul apei și a împiedica eliminarea mirosurilor neplăcute care pot fi generate de apele uzate. Oferim spre vânzare, la prețuri rezonabile, doar produse de calitate excepțională, certificate de către producători de încredere, precum: Viega, Tece, Ferro, Wirquin, Tia ș.a.

Sifoanele sunt utilizate pentru a preveni pătrunderea gazelor și mirosurilor neplăcute din sistemul de canalizare în spațiile locuibile. Există mai multe tipuri de sifoane utilizate în sistemul de canalizare, inclusiv sifoane de pardoseală, sifoane cu cot, sifoane cu ventil, sifoane de scurgere rapidă și sifoane de evacuare automată. 

Pentru producerea sifoanelor se folosesc mai multe materiale, inclusiv plastic, oțel inoxidabil și fontă, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje. Sifoanele din plastic sunt ușoare și ieftine, în timp ce cele din oțel inoxidabil sunt durabile și rezistente la coroziune. Cele din fontă sunt rezistente la temperaturi ridicate, dar mai grele și mai costisitoare.

Adaptoarele reprezintă elemente de conectare care permit extinderea sistemului de canalizare, prin conectarea unui aparat sanitar la conductele existente. Acestea pot fi disponibile în diverse dimensiuni și forme, și pot fi realizate din materiale precum plastic, oțel inoxidabil sau fontă. Este important să se aleagă adaptorul potrivit pentru sistemul de canalizare și aparatul sanitar în cauză, pentru a evita blocajele și alte probleme.

Trapurile reprezintă componentele care împiedica întoarcerea apei uzate și capturează materiale solide ce ar putea bloca conductele. Acestea pot fi de obicei găsite în apropierea sifoanelor, înainte ca apa să ajungă în sistemul de canalizare. Există mai multe tipuri de trapuri, cum ar fi P-trapuri, S-trapuri și J-trapuri, fiecare cu propriile caracteristici și utilizări specifice și sunt de obicei confecționate din materiale precum plasticul sau oțelul inoxidabil și pot fi curățate periodic pentru a evita acumularea de resturi.

Este foarte important ca elementele alese să fie perfect compatibile cu restul sistemului de canalizare, iar dacă nu știi ce să cumperi, echipa noastră de consultanți te vor ajuta să faci alegerea potrivită anume pentru necesitățile tale. Fii Simplex în alegerea ta!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!