Top.Mail.Ru

Radiator aluminiu GLOBAL EKOS H500/95

284MDL

Disponibil online

Livrare

Livrăm maine

gratuit

Garanție:

12 luni

Ai nevoie de instalare profesională?

Cod produs: GLEK50095

La fel ca toate radiatoarele din aluminiu, EKOS este un sistem ecologic de incalzire din urmatoarele motive:

- aluminiul este 100% reciclabil;

- procesele implicate in productia radiatoarelor din aluminiu utilizeaza mai putina energie decat cele utilizate pentru productia de radiatoare din bi-metal sau otel;

- masa mai mica inseamna costuri de transport si de manipulare mai mici si prin urmare, un consum mai mic de combustibil si emisii de dioxid de carbon mai mici;

- de asemenea, nu trebuie uitat utilizatorul final pentru care instalarea si intretinerea vor fi mai usoar.

DESIGN EXCLUSIV

Radiatoare ale unei linii inovatoare, armonioase, cu o forma rotunjita care ofera eleganta mediului acolo unde rezultatul estetic este important.

DURATA MARE DE VIATA

Datorita calitatii superioare a materialului, pot fi acordate garantii maxime pentru rezistenta si durata de viata. Protectia dubla oferita de vopsirea de tip anaforeza si pe baza de pulverizare de pudra garanteaza o suprafata perfecta si un finisaj durabil.

ECONOMIE DE ENERGIE CU CONFORT MAXIM

Reglarea temperaturii pentru radiatoarele Global este usoara si economica. O temperature ideala pentru fiecare locuinta conform cu nevoile personale este obtinuta rapid.

PUTERE TERMICA MARE

In conformitate cu testele efectuate la Institutul Politehnic din Milano este garantata certificarea EN 442. Puterea termica mare permite instalarea radiatoarelor mai putin voluminoase.

INSTALARE USOARA

Greutatea redusa a radiatoarelor de aluminiu permite o flexibilitate mai mare si o instalare rapida.

Accesoriile necesare montajului (kit reductii stanga /dreapta 1" - 1/2; dop 1/2; aerisitor cu cheita 1/2; garnituri si sistem de prindere) se achizitioneaza separat.

Close

Aveți nevoie de mai multe informații?

Choose

Oferim consultanța tehnică de cea mai înaltă calitate!


Produse asemănătoare