Sisteme de canalizare

Total: 368 poziții

Țevi și fitinguri pentru sistem de canalizare sigur și modern

La Simplex găsești totul de ce ai nevoie pentru a instala un sistem de canalizare interioară sau exterioară, modern, ecologic și durabil. Avem o gamă variată de țevi, fitinguri, sifoane și adaptoare sau trapuri, sisteme de control scurgeri, accesorii de fixare și accesorii pentru grădină de la cei mai renumiți producători, care își fabrică produsele din materiale de calitate excepțională, disponibile la prețuri avantajoase.

Ultima inovație în domeniul sistemelor de canalizare interioară este canalizarea fonoabsorbantă, unde țevile și restul elementelor au capacitatea de a absorbi zgomotul produs de lichidul care trece prin conducte, ridicând nivelul confortului acustic din încăpere. Această super-proprietate se datorează materialului din care sunt fabricate produsele (polipropilenă cu umplutură minerală) sau stratului fonoabsorbant care acoperă interiorul produselor.

Pentru cei ce doresc să contribuie la îmbunătățirea situației ecologice, în regiunea unde locuiesc, propunem instalarea foselor septice și a separatoarelor, care permit gestionarea ecologică a deșeurile și apelor uzate, contribuind astfel la menținerea unui mediu curat și sănătos.

Pentru a proteja casa de scurgeri și inundații, recomandăm instalarea celui mai eficient sistem de protecție împotriva scurgerilor de apă – Neptun. Sistemul de protecție împotriva scurgerilor funcționează automat și nu necesită întreținere suplimentară. Odată ce a depistat o scurgere, sistemul va opri alimentarea cu apă din casă.

Vino în magazinele Simplex sau vizitează-ne online și cumpără produsul de care ai nevoie, disponibil acum cu livrare rapidă și sigură în Chișinău sau în orice colț al țării. 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!