Cada Besco AYLA 170x80

34 136MDL (TVA inclus)

Ai nevoie de instalare profesională?

Cod produs: BSCAYL170

AYLA Besco este o cadă free-standing și, fără îndoială, are unul dintre cele mai mari avantaje, în afară de valorile pur estetice, și anume posibilitatea de a fi amenajată oriunde în camera de baie, fiind că oricare ar fi poziția oricum aceasta va fi elementul central din încăpere. 

Pe de o parte, datorită multitudinii de modele disponibile, forme, dimensiuni și opțiuni de finisare, o astfel de cadă de baie va fi un element excelent atât pentru interiorul clasic, stilizat ca saloane de baie retro, cât și pentru acele băi minimaliste, ultra-moderne, preluat direct din cele mai prestigioase reviste de design interior. 

Cada Besco este realizată din material acrilic sanitar, datorită acestui fapt suprafață căzii este perfect netedă, ceea ce o face extrem de ușor de curățat.

Acrilul este un material cu proprietăți excelente de izolare termică, datorită căruia suprafața produsului menține temperatura apei mult timp. Siguranța utilizării este garantată de proprietățile antiderapante și antibacteriene ale acestui material. Acrilul este colorat în masă, astfel încât să puteți lustrui cu ușurință micile zgârieturi apărute pe suprafața căzii. 

Caracteristici: 

  • Cadă ALYA; 
  • Material: acril sanitar; 
  • Dimensiuni: 170x80 mm; 
  • Volum 250 L; 
  • Culoare: albă; 
  • Producător: Besco. 

La Simplex găsiți și alte colecții de la producătorul BESCO. 

Close

Aveți nevoie de mai multe informații?

Choose

Oferim consultanța tehnică de cea mai înaltă calitate!


0 opinii


Produse asemănătoare

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!