Filtre si dedurizatoare

Total: 55 poziții

Echipamente pentru filtrarea și dedurizarea apei

Propunem un sortiment variat de filtre și rezervoare, inclusiv filtre și stații de dedurizare a apei de la cei mai renumiți producători din domeniu și accesoriile corespunzătoare acestora, precum tablete de sare în sac și cartușe de filtrare, pentru prevenirea depunerilor de calcar și a altor sedimente, cât și pentru a reduce presiunea excesivă a apei. La noi găsești filtre de chiuvetă, filtre sanitare de purificare mecanică pentru apa rece și filtre de autocurățare din seria HYDRA cu o eficiență ridicată a sistemului de curățare a cartușelor de filtrare. 

Pentru un nivel mai ridicat de confort și siguranță, alege filtru cu reductor de presiune și autocurățare, un dispozitiv inovator care combină cele două funcții într-un singur produs și asigură o alimentare continuă cu apă filtrată. Datorită dimensiunilor sale compacte, filtrul poate fi instalat cu ușurință chiar și în spații mai mici, iar pentru optimizarea sa e posibilă montarea unui ventil de verificare antiretur la intrare. Totodată, filtrul e extrem de fiabil, nu necesită o întreținere complicată, iar reductorul său de presiune reduce consumul de apă și previne daunele cauzate de suprapresiuni, protejând instalația.

De asemenea, pentru a îmbunătăți calitatea apei și a prelungi durata de viață a echipamentelor sanitare (mașina de spălat rufe sau vase, centrala termică, boilerul etc.), la noi găsești o varietate de stații de dedurizare ce reduc duritatea din apă și elimină riscul depunerilor de calcar. La fel, aceste dispozitive îți permit să reduci consumul de detergenți și energie, previn albirea bateriilor (din cauza depunerilor de calcar), chiuvetelor și a obiectelor sanitare în contact cu apa și elimină costurile de reparație generate de daunele cauzate de duritatea apei.

Cumpără filtre și dedurizatoare de înaltă calitate pentru a-ți proteja instalația sanitară și a îmbunătăți calitatea apei pe care o utilizezi în casa ta. În magazinele Simplex găsești o gamă largă de echipamente fiabile și inovatoare pentru instalațiile sanitare, la cele mai avantajoase prețuri de pe piață.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!