Pompe și vase de expansiune

Total: 95 poziții

Echipamente pentru sisteme de instalații sanitare și termice

La Simplex, oferim o gamă largă de pompe și vase de expansiune, precum și alte accesorii și echipamente, indispensabile pentru o bună funcționare atât a sistemelor de încălzire/răcire, cât și a sistemelor de alimentare cu apă; inclusiv pompe de apă, pompe de circulație, pompe de recirculare ACM, vase de expansiune și accesorii pentru pompe. Toate produsele corespund standardelor de calitate internaționale, sunt certificate de către producători și sunt disponibile la prețuri avantajoase.

Pompa de circulație este dispozitivul folosit pentru a pompa lichide în sisteme de conducte închise cum ar fi sistemul de încălzire, răcire, alimentare cu apă sau irigare. Există mai multe tipuri de pompe de circulație, clasificate în funcție de tipul rotorului (umed ori uscat), tipul motorului și debitul maxim. Debitul maxim este cantitatea maximă de lichid pe care o poate pompa într-o anumită perioadă de timp, acesta este cel mai important criteriul la alegerea pompei.

Pompa de recirculare ACM (apa caldă menajeră) este dispozitivul electric care contribuie la menținerea temperaturii constante a apei calde, astfel încât să poată fi livrată instantaneu la utilizator. Funcționarea pompelor de recirculare este simplă: fiind echipate cu senzori de temperatură, atunci când temperatura apei scade sub un anumit nivel, pompa pornește și apa începe să circule prin sistem spre centrala termică.

Pompa de apă este un dispozitiv mecanic pentru a transfera apa de la o sursă la o altă locație și sunt aplicate în următoarele domenii: în gospodării, agricultură, instalații industriale sau într-un sistem de irigare. Există mai multe tipuri de pompe, inclusiv pompe centrifuge, pompe de vâslire și pompe submersibile. 

Vasele de expansiune sunt componente primordiale în sistemele de încălzire și răcire a apei, menținând presiunea constantă în sistem prin utilizarea unei membrane elastice care se extinde și se contractă în funcție de variațiile de temperatură. 

Accesoriile pentru pompe includ robineți de izolare, termometre, manometre, supape de siguranță și alte dispozitive de control și reglare a presiunii. Aceste accesorii ajută la monitorizarea și menținerea presiunii și temperaturii optime în sistem. 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!