Sisteme de canalizare tece

Total: 5 poziții

Sisteme de canalizare marca TECE - calitate germană la preț accesibil

Oferim soluții inovatoare pentru sistemele de canalizare durabile, fiabile și ușor de utilizat. Sistemele de canalizare TECE cu montare ascunsă sunt proiectate pentru a corespunde cerințelor oricărei clădiri, indiferent de dimensiunea sau complexitatea acesteia. Produsele acestui brand german sunt fabricate din materiale de calitate superioară, care le conferă o rezistență ridicată la uzură și la coroziune. În plus, instalațiile TECE sunt ușor de curățat și întreținut, ceea ce le face o alegere ideală pentru proprietarii de clădiri, care caută o soluție estetică și practică pentru fixarea echipamentelor sanitare, fiind ascunse în pereți și podele, fac ca încăperile să pară mai curate și ordonate. 

Printre avantajele sistemelor de canalizare TECE se numără:

  • instalare ușoară și rapidă, ceea ce duce la economii de timp și costuri;

  • durabilitate și fiabilitate, sunt fabricate din materiale rezistente la coroziune și uzură;

  • siguranță și eficacitate, sunt proiectate astfel încât se reduce riscul de blocare;

  • flexibilitate, sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și forme sunt adaptabile la cerințele specifice ale fiecărui proiect.

O popularitate deosebită o au rezervoarele TECE, pentru vasele de WC, care sunt proiectate pentru a fi montate în zidărie și sunt utilizate în mod obișnuit în băile moderne. Instalarea unui astfel de rezervor oferă următoarele beneficii:

  • economisirea spațiului. Montarea rezervoarelor în zidărie permite economisirea spațiului în baie, făcând ca aceasta să pară mai aerisită și mai spațioasă;

  • aspect estetic plăcut. Rezervoarele ascunse în perete fac ca aspectul băii să fie mai estetic, ordonat și modern;

  • siguranță. Aceste produse au fost concepute pentru a fi sigure și eficiente, asigurând un flux adecvat al apei și reducând riscul de scurgeri.

Vino la Simplex și cumpără un sistem de canalizare cu montare ascunsă, disponibil acum la preț exclusiv, iar dacă nu știi ce să alegi, consultanții noștri sunt mereu dispuși să dea un sfat și să răspundă la orice întrebare.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!