Automatizari si termostate

Total: 80 poziții

Termostate și dispozitive pentru monitorizarea temperaturii ambientale

Optează pentru echiparea sistemului de încălzire și ACM cu termostate și automatizări, ceea ce îți va permite să monitorizezi temperatura din încăpere și va ridica eficiența sistemului. Propunem cumpărătorilor noștri termostate de ambianță pentru controlul temperaturii din cameră, printre care: termostat cu fir, termostat fără fir, termostat programabil sau termostat smart de la Salus, Baxi și Computherm. De asemenea, dispunem de diverse tipuri de vane de amestec și servomotoare de la producătorul suedez Esbe. 

Rolul unui termostat este să pornească sau să oprească centrala termică. Imediat ce temperatura ajunge la valoarea setată pe termostat, acesta va deconecta cazanul, iar când temperatura din încăpere va coborî sub cea setată, termostatul va porni centrala. La Simplex găsești următoarele tipuri de termostate:

Termostat cu fir. Acest termostat este conectat la centrală printr-un fir prin care comunică cu centrala. Avantajul termostatului cu fir este comunicarea mai bună cu receptorul, semnalul se pierde doar când cablul de legătură este întrerupt. Un dezavantaj este că poate fi montat doar în apropierea centralei.

Termostat fără fir. Acesta funcționează ca un emițător ce transmite semnale către centrală prin intermediul tehnologiei de RF, adică radio frecvență, wi-fi sau bluetooth.

Termostat programabil. Termostatul programabil este dotat cu un display LCD prin intermediul căruia se setează parametrii necesari. Principalul avantaj al unui termostat programabil este că permite reglarea temperaturilor în funcție de intervalul orar zilnic sau de zilele săptămânii. 

Termostat smart. Fiind o tehnologie de ultima generație, poate fi programat de la distanță, prin internet, de pe tabletă sau smartphone, fără intermediul cablurilor de alimentare la rețea.

Pentru distribuirea uniformă a componentelor lichide din sistemul de încălzire și ACM, se recomandă instalarea unei vane de amestec. Acestea pot fi acționate manual sau automat și pot fi prevăzute cu senzori pentru a monitoriza temperatura, presiunea și alte parametri critici pentru a asigura un amestec de calitate.

Vizitează magazinele noastre și beneficiază de o deservire impecabilă din partea consultanților noștri, care sunt gata să elucideze orice întrebare apărută și să ghideze în alegerea produsului potrivit!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!