Panouri solare

Panouri solare de ultimă generație, cu eficiență energetică sporită

Cumpără panouri solare cu performanță înaltă la preț rezonabil și bucură-te de energie regenerabilă, ecologică și ieftină. Propunem panouri solare plane sau panouri cu tuburi, grupuri de pompare și automatizări, cât și accesorii pentru panouri solare. Cu economii semnificative la facturi, o durată de viață lungă, utilitate ridicată și posibilitatea de a proteja mediul înconjurător, panourile solare sunt o soluție alternativă pentru a înlocui sursele de energie tradiționale.

Propunem panouri solare cu tuburi transparente și vidate, ce conțin un lichid termosensibil, care prin încălzirea radiației solare se transformă în energie termică. Acest tip de panou solar e ușor de montat și întreținut, este extrem de fiabil și este alegerea potrivită pentru a produce apă caldă menajeră pentru uz casnic ori industrial. 

Panourile solare plane (fotovoltaice) au o suprafață netedă de sticlă specială, prin care căldura se absoarbe în sistem,  transformându-se în energie electrică. Acestea sunt rezistente la intemperii, șocuri mecanice sau termice și nu necesită activități deosebite de mentenanță. Pe lângă faptul că sunt funcționale sunt foarte estetice, arătând elegant chiar dacă se montează direct pe acoperișul casei. Pot fi utilizate pentru a produce energie electrică pentru casă, spații industriale sau pentru iluminatul stradal. 

Pentru a asigura circulația și distribuirea lichidelor în sistemele solare de încălzire și producția de energie electrică, în magazinele Simplex găsești grupuri de pompare și automatizări, inclusiv accesorii pentru panouri solare. 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!