Termostate de ambianță

Total: 22 poziții

Termostate de ambianță pentru optimizarea sistemului de încălzire

Simplex.md este lider în domeniul automatizărilor și termostatelor pentru sisteme de încălzire și acm. Propunem o gamă largă de produse de calitate, de la vane de amestec și servomotoare până la termostate de ambianță. Alege dintre cele mai cunoscute branduri precum Salus, Computherm, Baxi și Danfoss pentru a te asigura că obții numai ce este mai bun.

Ce este un termostat de ambianță?

Un termostat de ambianță este un dispozitiv electronic sau mecanic utilizat pentru a regla temperatura într-un spațiu închis, cum ar fi o locuință sau birou, în funcție de setările predefinite de utilizator. Acesta monitorizează temperatura ambiantă și pornește sau oprește sistemul de încălzire sau răcire pentru a menține temperatura dorită. 

Termostate de ambianță - găsește soluția potrivită necesităților tale

Termostatele ambientale pot varia în funcție de funcțiile și caracteristicile pe care le oferă, precum programarea, conectivitatea la internet sau interfața de utilizator, pentru a satisface nevoile individuale ale utilizatorilor. 

La Simplex găsești următoarele tipuri de termostate de ambianță:

 • termostat cu fir 

 • termostat fără fir

 • termostat cu comandă prin internet

 • termostat cu comandă radio

 • termostat programabil

 • termostat neprogramabil

 • termostat ambiental

 • termostat încălzire în pardoseală

 • termostat de țeavă cu senzor

Pentru a putea lua o decizie corectă în privința alegerii unui termostat, care să se potrivească perfect necesităților tale individuale îți propunem câte o scurtă descriere pentru fiecare dintre cele mai comune tipuri de termostate:

1. Termostate programabile și termostate neprogramabile:

 • Termostat programabil. Acest tip de termostat îți oferă flexibilitate în gestionarea sistemului de încălzire. Poți programa temperaturile dorite pentru diferite momente ale zilei sau ale săptămânii, asigurându-te că încăperea este confortabilă atunci când este folosită. Există opțiuni care permit programarea concomitentă a temperaturilor în diferite odăi.

 • Termostat neprogramabil. Termostatul neprogramabil oferă un control simplu și direct al temperaturii. Nu dispune de opțiuni de programare, ceea ce îl face potrivit pentru cei care doresc un control manual și imediat asupra sistemului de încălzire. Este ușor de utilizat, iar reglajul se face în funcție de preferințele momentane ale utilizatorului.

2. Termostate cu fir, termostate fără fir și termostatele smart:

 • Termostat cu fir. Acest termostat necesită o conexiune fizică cu sistemul de încălzire sau cu echipamentul relevant. Prin intermediul unui cablu, acesta poate comunica direct cu sistemul, permițând control precis și stabil al temperaturii. Este o opțiune potrivită pentru cei care caută o soluție robustă și stabilă pentru controlul climatului în locuință.

 • Termostat fără fir sau termostat cu comandă radio. Termostatul fără fir funcționează prin transmiterea semnalelor radio către sistemul de încălzire sau echipamentul corespunzător. Acesta elimină necesitatea cablurilor și permite o instalare mai ușoară. Este o opțiune convenabilă pentru cei care doresc flexibilitate în plasarea termostatului în casă și nu doresc să facă găuri în pereți sau podea.

 • Termostat cu comandă prin internet. Acest termostat permite să controlezi temperatura din locuința ta de la distanță, folosind o aplicație mobilă sau o platformă online. Cu ajutorul unei conexiuni la internet, poți regla temperatura în funcție de nevoi, chiar și atunci când nu ești acasă. Această opțiune este excelentă pentru cei care doresc control total și comoditate în gestionarea sistemului de încălzire.

3. Termostate de ambianță cu destinație specială:

 • Termostat încălzire prin pardoseală. Acest termostat este special conceput pentru sistemele de încălzire în pardoseală. Cu ajutorul său, poți controla temperatura pardoselii în locuința ta. Acesta îți oferă posibilitatea de a regla temperatura la nivelul dorit, asigurând astfel confortul termic optim în casă. Termostatul pentru încălzirea în pardoseală este echipat cu senzori preciși care măsoară temperatura, asigurând un climat constant și plăcut în încăpere.

 • Termostat de țeavă cu senzor. Acest termostat este proiectat pentru a controla temperatura fluidului care circulă în țevi, cum ar fi într-un sistem de încălzire cu apă. Dispune de un senzor care monitorizează temperatura lichidului din țevi și îți permite să ajustezi nivelul de căldură în funcție de nevoile tale. Acesta este ideal pentru a menține o temperatură constantă în sistemele de încălzire cu apă, asigurând eficiența energetică.

Avantajele termostatelor ambientale

Termostatele de ambianță aduc cu ele o serie de beneficii de necontestat, precum:

 • Economii de energie. Controlul precis al temperaturii te ajută să economisești energie și să reduci facturile de utilități.

 • Confort personalizat. Reglează temperatura după preferințele tale pentru a te asigura că te simți mereu confortabil în casa ta.

 • Monitorizare și control de la distanță. Poți verifica și regla temperatura chiar și atunci când ești departe de casă.

 • Automatizare Inteligentă. Unele modele pot învăța rutinele tale și să se adapteze în consecință.

Beneficiază acum de termostate la prețuri avantajoase. Comandă online de pe Simplex.md cu livrare în toată Moldova sau vizitează unul dintre showroom-urile Simplex pentru a găsi soluția perfectă pentru sistemul tău de încălzire sau răcire. 

Simplex - confortul tău este prioritatea noastră!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!