Filtre, rezervoare, contoare

Total: 62 poziții

Dispozitive de filtrare și monitorizare a consumului de apă

La Simplex găsești un sortiment variat de filtre de apă și stații de dedurizare, cartușe pentru filtre, tablete de sare și contoare de apă, care au menirea să îmbunătățească calitatea apei și să monitorizeze consumul de apă, contribuind la promovarea consumului responsabil de apă. Toate de o calitate excepțională și la prețuri avantajoase.

Filtrele sanitare se montează la intrarea în sistemul de alimentare cu apă rece sau caldă. Ele au destinația de a curăța apa de diferite impurități organice și neorganice. Există o mare diversitate de filtre, iar consultanții noștri te vor ajuta să alegi varianta ideală anume pentru necesitățile tale.

O altă problemă actuală este duritatea apei. Apa cu un conținut ridicat de ioni de calciu și magneziu se consideră dură, iar utilizarea ei timp îndelungat duce la deteriorarea aparatelor din casă, decolorarea hainelor în timpul spălării, iar cel mai negativ efect îl are asupra pielii și părului, care capătă un aspect uscat și bolnăvicios. Această problemă se rezolvă prin instalarea unei stații de dedurizare. 

Contoarele de apă sunt dispozitive esențiale folosite pentru măsurarea precisă a consumului de apă. Acestea funcționează pe principiul înregistrării volumului de apă care trece prin unitate, permițând astfel o facturare corectă și eficientă. Având un design robust, durabil și rezistent la coroziune, contoarele de apă asigură un control precis și fiabil al consumului de apă, contribuind la conservarea resurselor și la responsabilizarea consumatorilor.

Cumpărați de la Simplex produse pentru întreținerea calității apei, iar noi vom livra produsul pe întreg teritoriul țării!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!