Coliere metalice

Total: 15 poziții

Coliere metalice pentru conexiuni sigure și eficiente

La Simplex, oferim o gamă largă de coliere metalice pentru sistemul de canalizare. Profită acum și cumpără, la prețuri excepționale, produse fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, garantând astfel o fixare puternică și sigură. 

Colierele metalice pentru canalizare sunt dispozitive destinate unirii, fixării sau sigilării conductelor și sunt utilizate într-o varietate de aplicații, inclusiv în sistemele de alimentare cu apă și canalizare, precum și în industriile petrochimice și de rafinare sau în oricare alt caz unde este necesar de conectat două conducte.

În general, există două tipuri principale de coliere metalice pentru sistemul de canalizare: coliere cu șurub și coliere cu capse.

Colierele cu șurub sunt cele mai răspândite și sunt alcătuite dintr-o bandă metalică în formă de U cu un șurub ajustabil. Acestea se fixează în jurul tuburilor de canalizare și se strâng cu ajutorul șurubului. Sunt de obicei făcute din oțel inoxidabil sau alamă și sunt potrivite pentru cazurile care necesită o fixare puternică. Există câteva variațiuni ale acestui tip de produs, dar principiul de aplicare rămâne neschimbat.

Colierele cu capse, sunt alcătuite dintr-o bandă metalică cu un sistem de fixare cu capse. Acestea sunt mai ușor de instalat decât cele cu șurub și sunt ideale atunci când se necesită o fixare rapidă și ușoară. De asemenea, colierele cu capse pot fi ajustate pentru a se potrivi cu diametrul tubului de canalizare.

Cele mai des utilizate materiale pentru fabricarea colierelor metalice pentru canalizare sunt oțelul inoxidabil și alama și sunt potrivite pentru aplicații care necesită durabilitate și rezistență la coroziune. De asemenea, există și coliere fabricate din alte materiale precum cupru, bronz sau nichel, fiind de obicei mai scumpe decât cele făcute din oțel inoxidabil sau alama și sunt utilizate în aplicații speciale.

Contactează-ne pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre și pentru a face alegerea corectă!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!