Canalizare interioara

Total: 145 poziții

Țevi și fitinguri pentru canalizare interioară

Propunem un sortiment variat de produse pentru realizarea unui sistem de canalizare interioară bine conceput și instalat, ca să fie eficient, sigur și durabil, asigurând igiena, confortul și bunăstarea utilizatorilor. Canalizarea interioară este o parte din sistemul de canalizare și constă dintr-o rețea de țevi și fitinguri care transportă apele uzate din interiorul unei clădiri către rețeaua de canalizare publică. Pentru a oferi produse calitative la prețuri avantajoase noi am încheiat acorduri de cooperare cu producători renumiți precum: Vebso, Schell sau Ostendorf Kunststoffe și alții. 

Există multe tipuri de țevi pentru canalizarea interioară, de diferite lungimi, diametre, fiind cu mufă sau fără și din diferite materiale. Este important de ales tipul potrivit de țeavă în funcție de necesitățile și specificațiile proiectului. 

Pentru a preveni scurgerile, pierderea de apă sau pentru a evita acumularea mirosurilor neplăcute, fitingurile și îmbinările pentru canalizarea interioară trebuie să fie perfect etanșe, de aceea avem în vânzare o gamă bogată de: coturi, reducții, manșoane, diverse ramificații, conectoare de trecere, clapete, aeratoare cu membrană, dopuri de închidere și coliere. 

Elementele unui sistem de canalizare interioară sunt fabricate din materiale precum PVC, PP, PE cupru sau fontă, fiecare cu propriile caracteristici și avantaje. PVC-ul este ușor, rezistent la coroziune și produse chimice. ABS este un material rezistent la impact, temperaturi ridicate și produse chimice. Elementele din PVC și ABS sunt ușor de instalat și au o durată de viață lungă. PP-ul este ușor, flexibil și rezistent la coroziune, potrivit pentru instalarea în zone cu temperaturi ridicate. Fonta este un material rezistent și durabil, utilizat în special pentru sistemele de canalizare de dimensiuni mai mari, iar elementele din cupru sunt montate în bucătărie și baie, deoarece este foarte rezistent la coroziune.

Un sistem de canalizare interior este o componentă esențială a oricărei clădiri moderne, de aceea echipa de consilieri de la Simplex este mereu dispusă să răspundă la întrebări și să ajute la alegerea materialelor și fitingurilor adecvate proiectului tău.

 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!