Radiatoare

Total: 253 poziții

Cumpără caloriferul potrivit pentru încăperea ta!

Radiatoarele sunt componentele esențiale în sistemul de încălzire și apă caldă menajeră (ACM), ce transferă căldura în spațiile unde sunt instalate. Simplex propune o varietate mare de radiatoare, inclusiv: radiatoare din oțel, radiatoare din aluminiu, radiatoare decorative, radiatoare pentru camera de baie și accesorii pentru radiatoare. La noi găsești calorifere de la cei mai renumiți producători din întreaga lume: Aerfild, Kermi, Faral, Global și Mario, care corespund standardelor internaționale de calitate și sunt disponibile la prețuri avantajoase.

Randamentul, consumul de energie, mentenanța precum și durata de viață a caloriferului depinde în mod direct de materialul din care este fabricat. Cele mai comune materiale utilizate în fabricarea radiatoarelor sunt:

  • Aluminiu. Radiatoarele din aluminiu oferă confort, randament și economie, permit reglarea rapidă și ușoară a temperaturi în fiecare cameră. În comparație cu radiatoarele din oțel sau fontă, radiatoarele din aluminiu necesită mai puțină energie, deoarece acest material este un conductor termic excelent, evită pierderile de energie și se reduce consumul de combustibil.

  • Oțel. Radiatoarele din oțel sunt mai ușoare și mai subțiri decât cele din fontă și pot fi fabricate într-o gamă largă de dimensiuni și forme. Acestea pot fi, de asemenea acoperite cu diverse finisaje pentru a se potrivi cu designul interior al încăperii.

  • Fonta. Radiatoarele din fontă sunt populare datorită durabilității și capacității de a stoca căldura și de a o distribui încet, astfel încât să rămână o sursă de căldură pentru o perioadă mai lungă de timp. Radiatoarele din fontă sunt grele și robuste.

Radiatoarele pot fi echipate cu diferite elemente de transfer de căldură, cum ar fi lamele, aripioare sau țevi, pentru a asigura un transfer eficient de căldură și pot fi controlate prin intermediul unui termostat sau al unei valve de control pentru a menține temperatura camerei la un nivel confortabil și pentru a reduce consumul de energie. 

Te așteptăm în toate magazinele noastre din Chișinău, Bălți și Comrat sau online pe Simplex.md!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!