Canalizare fonoabsorbanta

Țevi și fitinguri pentru canalizare fonoabsorbantă

Dispunem de o gamă variată de produse pentru sistemul de canalizare fonoabsorbantă, inclusiv țevi fonoabsorbante și fitinguri fonoabsorbante, care sunt proiectate să reducă zgomotul produs de apă și să sporească confortul acustic în spațiul unde sunt instalate. Având în vedere că cooperăm cu producători renumiți din domeniu cum ar fi Ostendorf Kunststoffe sau Vesbo ș.a, propunem la prețuri imbatabile cele mai calitative produse de pe piață.

Întrucât acest sistem este capabil să reducă semnificativ nivelul zgomotului produs de lichidele ce trec prin conducte, acest tip de canalizare se recomandă de a fi instalat în special în clădirile rezidențiale. 

Țevile și fitingurile pentru sistemul de canalizare fonoabsorbantă sunt fabricate din materiale cu proprietăți de izolare fonică, de obicei din PVC sau polipropilenă, cu umplutură minerală sau cu un strat fonoabsorbant în interior. Aceste materiale au greutatea mică în raport cu dimensiunile sale, sunt durabile,  ușor de montat, cu rezistență sporită la coroziune și la acțiunea substanțelor chimice.

La Simplex găsești țevi și fitinguri pentru sistemele de canalizare fonoabsorbantă, inclusiv coturi de scurgere, coliere fonice, diverse ramificații de scurgere, reducții și piese de curățare. Echipa de consilieri este mereu disponibilă să elucideze întrebările și neclaritățile apărute și să ghideze în alegerea produselor care vor satisface în totalitate necesitățile proiectului ce urmează a fi implementat.

Cu un sistem de canalizare fonoabsorbantă vei beneficia de un mediu liniștit și confortabil în casa ta!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!