Încălzire și acm

Total: 735 poziții

Cumpără sisteme de încălzire și apă caldă menajeră (ACM) eficiente și inovative

La Simplex propunem o gamă largă de echipamente pentru încălzire și producerea apei calde menajere (ACM), precum: centrale termice, cazane pe combustibil solid, boilere, radiatoare, automatizări și termostate, sisteme de încălzire prin pardoseală dar și accesoriile necesare acestora.  Întrucât ne dorim ca clienții noștri să poată beneficia de produse exclusive la prețuri accesibile, noi colaborăm cu branduri, recunoscute și de încredere, care oferă produse fiabile, din materiale calitative.

Doar în magazinele noastre dispui de centrale termice clasice și în condensație la cel mai bun preț. Cazanele pe gaz sunt relativ ieftine și sunt ușor de instalat și întreținut. Acestea sunt ideale pentru casele și clădirile mici, deoarece au nevoie de foarte puțin spațiu.

Cazanele pe combustibil solid (lemn, cărbune sau peleți) sunt alternativa perfectă pentru cei ce doresc să reducă consumul de gaz natural. Dezavantajul cazanelor pe combustibil solid este că au nevoie de spațiu pentru depozitarea combustibilului, dar sunt mult mai econome decât centralele termice.

Radiatoarele sunt componente importante ale unui sistem de încălzire ele pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv fontă, oțel și aluminiu. În plus, sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și forme, ceea ce le face ideale pentru orice tip de clădire.

Pentru încălzirea caselor și clădirilor mari, o soluție ar fi instalarea sistemele de încălzire în pardoseală, distribuind căldura uniform în încăperi, oferind un confort termic sporit.

Automatizările și termostatele permit controlul precis și reglarea temperaturii din interiorul clădirii și pot ajuta la economisirea energiei și a micșorarea costurilor de încălzire, sporind totodată eficiența sistemului de încălzire.

Pentru prepararea apei calde menajere (ACM) sunt recomandate boilerele și coloanele de gaz, fiind ideale pentru casele și clădirile mici, deoarece nu ocupă mult spațiu și sunt ușor de utilizat.

Vino la Simplex și beneficiază de consultanță profesională a specialiștilor în încălzire și ACM, care mereu sunt gata să ofere sfaturi și să contribuie la alegerea soluției potrivite nevoilor tale.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!