Energie regenerabilă

Panouri solare și pompe de căldură la prețuri avantajoase

În magazinele Simplex propunem sisteme de energie regenerabilă capabile să ofere suficientă energie termică și electrică pentru consumul unei gospodării. Având în vedere că sursele de energie alternativă au devenit foarte populare în ultimii ani, oferim sisteme complete cu panouri solare și pompe de căldură de la cei mai renumiți producători în domeniu.  

Există mai multe tipuri de sisteme de energie solară, care funcționează după principii diferite, cele mai populare fiind:

- panourile solare termice - potrivite pentru încălzirea apei;

- panourile fotovoltaice - utilizate pentru producerea energiei electrice;

- panourile de tip hibrid. 

Instalând panouri solare, factura la energie electrică se va micșora simțitor, ba chiar apare posibilitatea de a obține un profit, dacă sistemul este suplimentat cu un contor bidirecțional și energia neutilizată va fi vândută. 

Un alt sistem de obținere a energiei regenerabile este pompa de căldură. O pompă de căldură este un dispozitiv care transferă căldura dintr-un mediu către un alt mediu cu, utilizând un ciclu termodinamic. O pompă de căldură produce mult mai multă energie decât consumă, deci instalând un asemenea dispozitiv poți economisi de până la 30% din costul facturilor. În magazinele noastre găsești pompe de căldură de la cei mai renumiți producători: Hitachi, Baymak și Mitsubishi Electric. 

Combinând pompa de căldură cu un sistem fotovoltaic facturile pot fi reduse la minim, iar în anumite situații se poate ajunge la independență energetică și costuri zero pentru încălzirea și răcirea locuinței. 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!