Contoare

Total: 5 poziții

Cumpără contoare performante și exacte

Propunem filtre și contoare performante și durabile, cu specificații variate, fiind esențiale în orice locuință pentru măsurarea cantității de apă consumată de utilizator într-o anumită perioadă de timp. În magazinele noastre găsești atât contoare de apă rece, cât și contoare de apă caldă.

Unul dintre cele mai importante criterii de alegere a unui contor este precizia măsurătorilor. E substanțial să alegi un contor care să ofere măsurători precise și constante, indiferent de presiunea apei sau a temperaturii. De asemenea, preferabil ar fi ca un contor de apă să dețină capacitatea de a măsura cantitatea de apă consumată într-un interval de timp foarte scurt, pentru a putea identifica orice eventuale pierderi sau probleme în sistemul de distribuție a apei. Un alt factor ce nu poate fi trecut cu vederea în alegerea unui contor de apă e durabilitatea și rezistența sa la factorii externi, inclusiv la coroziune sau uzură. La noi găsești contoare de apă realizate din materiale de calitate superioară, precum ar fi oțel inoxidabil și plastic de înaltă densitate, pentru a rezista în timp. Totodată, având o mulțime de opțiuni disponibile, poți alege între contoare de apă cu afișaj digital ori mecanic. Modelele cu afișaj digital includ, de cele mai dese ori, funcții avansate cum ar fi afișarea temperaturii apei sau a consumului de energie, astfel sunt mai practice în utilizare și mai comode. Pe când contoarele mecanice, sunt o alegere mai tradițională, însă la fel de precise și eficiente.

Cumpără un contor de apă de înaltă calitate pentru a te bucura de o modalitate precisă și eficientă de măsurare a consumului de apă. Doar în magazinele Simplex găsești o gamă largă de contoare pentru apă de ultimă generație, la prețuri competitive și disponibile cu livrare în Chișinău și în toată Moldova.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!