Canalizare exterioara

Total: 51 poziții

Țevi și fitinguri pentru canalizare exterioară

Magazinul Simplex oferă o gamă largă de țevi și fitinguri pentru sisteme de canalizare exterioară, de calitate superioară la prețuri competitive. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și materiale pentru a se potrivi oricărui sistem de canalizare, iar calitatea produselor este garantată de producătorii renumiți cu care avem acorduri de parteneriat precum: Tia, Wirquin, Tece ș.a.

Canalizarea exterioară se compune din două elemente principale: conducta de canalizare și sistemul de evacuare. Conducta de canalizare este cea care colectează apa uzată din clădire și o transportă spre punctul de evacuare. Sistemul de evacuare este cel care asigură scurgerea apei uzate din conducta de canalizare în rețeaua publică spre stația de epurare. 

Sistemul de canalizare exterioară este format dintr-un set de țevi și fitinguri care trebuie să fie robuste și trainice pentru a rezista la presiunea apei și a altor deșeuri care curg prin ele, deci sunt fabricate din diferite materiale durabile, rezistente la coroziune sau la substanțele chimice, cum ar fi betonul, PVC-ul sau fonta. 

Țevile pentru canalizare exterioară sunt fabricate în mare parte din PVC, polietilenă, fontă sau beton armat. Acestea sunt alese în funcție de necesitățile specifice ale fiecărei aplicații, de exemplu, țevile PVC sunt ușoare, durabile și ușor de instalat, iar cele din fontă sunt mai rezistente la presiune și la coroziune.

Fitingurile pentru canalizare exterioară sunt utilizate pentru a conecta țevile între ele și pentru a permite schimbarea direcției fluxului de apă, ele trebuie să fie perfect compatibile cu țevile utilizate și să ofere o etanșare sigură pentru a evita scurgerile și pierderile de apă. Sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme, inclusiv coturi, teuri, cuplaje, clapete, capace etc. 

Sistemul de canalizare exterioară este vital pentru o clădire și trebuie să fie proiectat și instalat cu atenție pentru a garanta evacuarea sigură a apelor uzate. Magazinul Simplex este un furnizor de încredere, care, de asemenea, oferă consultații și asistență tehnică pentru a ajuta clienții să-și aleagă cele mai bune produse pentru proiectul lor.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!