Centrale termice

Total: 177 poziții

Cele mai eficiente cazane pe gaz și cazane electrice pentru încălzirea casei tale

Centralele termice reprezintă o soluție eficientă pentru încălzirea locuinței, a birourilor sau a spațiilor comerciale, fiind elementul central al sistemului de încălzire și ACM. În funcție de necesități, propunem următoarele tipuri de centrale termice: centrale termice în condensare, centrale termice convenționale, centrale termice electrice și accesorii pentru centralele termice. În magazinele noastre vei găsi, la cele mai avantajoase prețuri, produse de la renumiții producători Baxi, Baymak sau VIESSMANN, care și-au câștigat reputația prin calitatea produselor sale.

Centrala termică în condensare se recomandă de instalat pentru încălzirea locuințelor și prepararea apei calde menajere. Acest tip de centrală termică este considerat a fi mai eficient decât alte tipuri, deoarece utilizează energia din combustibil la capacitate maximă și reduce pierderile de energie prin răcirea gazelor arse într-un condensator. Aceste centrale termice sunt mai scumpe decât cele convenționale, dar economiile de energie realizate pe termen lung justifică costurile inițiale. 

Centrala termică convențională este mai ieftină decât cea în condensație, dar nu este la fel de eficientă din punct de vedere energetic. Cu toate acestea, este o opțiune bună pentru cei care doresc să-și înlocuiască cazanul vechi cu unul nou și mai eficient din punct de vedere energetic, fără să investească prea mult în aceasta.

Centrala termică electrică nu arde combustibil, ci utilizează electricitatea pentru a produce căldură. Aceasta este o opțiune bună pentru cei care nu au acces la rețeaua de gaze naturale și pentru cei care doresc să evite utilizarea combustibililor fosili.

Pentru o bună funcționare a centralelor termice și îmbunătățirea performanței acestora, se recomandă utilizarea următoarelor accesorii și dispozitive:

-  Stabilizatorul de tensiune protejează centrala termică de fluctuațiile de tensiune.

- Separatorul hidraulic îmbunătățește performanța centralei termice și previne coroziunea sau uzura prematură a componentelor sale.

- Garnitura de cauciuc este o piesă de etanșare din cauciuc utilizată pentru a preveni scurgerile de apă sau gaz din sistem.

- Sondele sunt utilizate pentru a măsura temperatura apei din interiorul centralei termice și poate fi conectată la termostatul central controlând temperatura de încălzire a apei. 

Alegerea unei centrale termice trebuie să se bazeze pe o analiză atentă a nevoilor și resurselor disponibile. Consilierii Simplex oferă consultanță în alegerea produsului potrivit, iar inginerii Simplex Service conectează și deservesc centralele termice la cel mai înalt nivel.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!