Recuperator de Caldura Mitsubishi Electric Lossnay LGH-50 RVX-E

4.4 stars 475 reviews

47 519MDL

Disponibil online

Livrare

Livrăm maine

gratuit

Garanție:

12 luni

Ai nevoie de instalare profesională?

Cod produs: MTRCLGH50

Recuperator de caldura Mitsubishi Electric Lossnay LGH-50RVX-E 500 mc/h

Lossnay – Ventilatoare cu recuperarea caldurii
Calitatea aerului este unul din parametrii principali ai confortului. Pentru a trai confortabil, un om are nevoie de 400 de litri de aer proaspat pe ora. Garantarea unei corecte si eficace ventilari a cladirilor de locuit si a celor comerciale este necesara pentru a garanta ocupantilor un mediu sanatos si confortabil.

Bacteriile si virusurile gasesc in medii uscate conditii perfecte pentru inmultire. Rata lor de supravietuire scade in conditii de umiditate relativa mai mare de 50%. Cu toate acestea, mediile prea umede sunt ideale pentru raspandirea mucegaiului si acarienilor. Deci, controlul umiditatii este important pentru a asigura nivelul de umiditate relativa pentru un mediu sanatos.

Recuperatorul Lossnay este constituit dintr-o structura de carton special tratata care permite intersectarea fluxurilor de energie termica printre ele. Datorita divizorilor care separa canalele de aspiratie de cele de evacuare, aerul proaspat de la intrare nu vine amestecat cu cel de la iesire.

Cand se foloseste un sistem de ventilatie traditional, aerul intern, care a fost viciat, este evacuat si este inlocuit de aerul exterior, provocand o racire a camerei in timpul iernii si o incalzire in timpul verii. Aceasta pierdere de aer rece/cald face necesara cheltuiea de energie pentru a restabili conditiile de confort termic ale mediului. Costurile climatizarii nu exista in acest caz. Pentru a depasi aceasta problema si pentru a asigura cantitatea de aer proaspat necesar, Mitsubishi Electric ofera sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura, pentru a minimiza costurile de climatizare.

Controlul precis al fluxului de aer tratat permite reducerea nivelului de zgomot al recuperatorului Lossnay pana la 18 dB. Toate echipamentele LG-RVX garanteaza un confort acustic ideal chiar si pentru aplicatii rezidentiale, biblioteci, birouri etc.

Close

Aveți nevoie de mai multe informații?

Choose

Oferim consultanța tehnică de cea mai înaltă calitate!


0 opinii


Produse asemănătoare

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!