Centrala electrica PROTHERM RAY 24 KE

19 303MDL (TVA inclus)

Ai nevoie de instalare profesională?

Cod produs: PTCER24KE

DESCRIERE

 Centrala electrica PROTHERM RAY 24 KE vine cu o serie de imbunatatiri prin care ofera o posibilitate moderna de a realiza incalzirea apartamentelor sau a caselor dumneavoastra. Confortul oferit se refera la nivelul de zgomot foarte redus, prin faptul ca este automatizata complet si ca practic nu necesita intretinere.
            Printre avantajele folosirii unei centrale electrice se are in vedere o retea de alimentare cu energie electrica foarte vasta, emisia de noxe nu exista, nu dauneaza mediului inconjurator, iar prin acest lucru ea poate fi utilizata in zone protejate din acest punct de vedere, nu necesita aer de combustie, nu necesita cos de fum pentru evacuarea gazelor arse, iar in functionare ofera un confort ridicat.
            Unitatea electronica cu care este dotata centrala Protherm Ray asigura cuplarea graduala a puterii, astfel incat sa se evite suprasolicitarea retelei electrice; functionare automata a pompei pentru a asigura utilizarea in mod eficient a intregii cantitati de caldura
continuta de catre agentul termic; pompa ramane in functiune dupa oprirea cazanului electric inca 2 minute, acest lucru folosindu-i la utilizarea energiei acumulata in cazan in sistemul de incalzire.
            Corpul cazanului este echipat cu un schimbator de caldura cilindric, din otel, dotat cu elemente de incalzire electrice, iar blocul hidraulic compact ajuta la eliminarea legaturilor realizate prin conducte si de aici si eventualele neetanseitati intre acestea.
Blocul hidraulic cuprinde: pompa de circulatie cu aerisitor automat, senzor de presiune, supapa de siguranta, racordul la vasul de expansiune. Cazanul este dotat cu un panou electric de comanda care permite selectarea si reglarea puterii cazanului cu a ajutoul a 3 butoane.

Documentație

Lățime (mm)410
Putere termică maximă (kW)24
Randament maxim (%)99.5
Temperatură maximă încălzire (°C)85
Presiune maximă încălzire (bar)3
Presiune minimă încălzire (bar)0.8
Putere electrică absorbită (kW)24
Curent maxim pe fază (A)36.5
Curent nominal fuzibil (A)40
Secțiune cablu alimentare (mm2)6
Înălțime (mm)740
Adâncime (mm)315
Racord circuit încălzire (inch)3/4
Volum vas expansiune (l)8
Alimentare electrică (V)400
Grad de protecțieIP40
Masă (kg)27
Close

Aveți nevoie de mai multe informații?

Choose

Oferim consultanța tehnică de cea mai înaltă calitate!


0 opinii


Produse asemănătoare

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!