Descoperă fitingurile din bronz de la producătorul italian TDM

15 ianuarie 2022
Newest


Compania SIMPLEX are ca scop asigurarea constantă a celor mai bune produse și soluții oferite clienților noștri. Una dintre sarcinile de bază a departamentului de Logistică și Import este dezvoltarea Portofoliului de produse. Începem activ anul 2022, pregătind mai multe produse noi. De data aceasta, dorim să vă prezentăm fitingurile TDM, Made in Italy. 

TDM

Compania italiană TDM BRASS este specializată în producția fitingurilor din bronz și alamă pentru sistemele de încălzire și instalații sanitare, combinând inovația și calitatea timp de 40 de ani.  

De-a lungul timpului, compania și-a dezvoltat constant procesele și gama de producție, extinzându-și astfel rețeaua de afaceri și activitățile de vânzări la nivel mondial. Astăzi, TDM BRASS este privit pe piață ca un partener de încredere și cooperează cu unii dintre cei mai importanți furnizori de produse de încălzire și instalații sanitare nu doar la nivel național, dar și internațional. 

Brandul TDM BRASS este în întregime Made in Italy, iar produsele au fost supuse unor controale minuțioase, drept urmare compania a primit Certificarea ISO 9001-2015 pentru managementul calității. 

Profesionalismul, siguranța, inovația tehnică, calitatea superioară și concentrarea pe necesitățile clientului sunt valorile-cheie pe care TDM BRASS își bazează activitatea, pentru a garanta, întotdeauna, cel mai bun serviciu: 

  1. Tehnologia de prelucrare și echipamentele de producție sunt studiate în mod constant pentru a oferi clientului un produs rezistent în timp. 

  2. Calitatea fitingurilor se realizează prin verificarea produsului finit, fiind testată rezistența la presiune și nivelul de alunecare. 

Companiile europene implicate în certificarea producției și controlul calității au confirmat calitatea fitingurilor TDM BRASS și au convenit asupra unei garanții pentru o perioadă de 10 ani. Aceasta fiind cea mai lungă perioadă de garanție în comparație cu produse similare. 

SIMPLEX este partener și reprezentant oficial al companiei TDM Brass și pune la dispoziția clienților o gamă largă de produse Made in Italy în filialele din orașul Chișinău și Bălți. 

Vino în magazinele Simplex sau contactează-ne pentru mai multe detalii.


Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!