Aer condiționat

Aparate de aer condiționat rezidențial și aer condiționat comercial, inovative și econome

În magazinele Simplex găsești un sortiment bogat de aparate de aer condiționat pentru sporirea confortului termic din încăpere, la cele mai avantajoase prețuri de pe piață. Pentru a satisface preferințele și necesitățile clienților noștri, oferim climatizoare fiabile și performante, cu un design modern și o eficiență energetică înaltă, de la cei mai renumiți producători mondiali precum Mitsubishi Electric, AUX și BAXI. 

Aparatele de aer condiționat cu inverter sunt dotate cu un compresor cu viteză variabilă, astfel în funcție de necesitățile personale, acesta poate fi programat pentru a funcționa la o capacitate mai mică ori mai mare. Fiind o tehnologie de ultimă generație, aceste aparate sunt mai eficiente energetic și mai econome decât modelele tradiționale, oferind o serie de beneficii de care vei fi cu siguranță mulțumit.

Dispunem de o gamă largă de  aparate de aer condiționat rezidențial, ideale pentru case, apartamente și oficii. Acestea sunt echipate cu o mulțime de funcții inteligente, oferă un consum redus de energie, un nivel de zgomot confortabil și o opțiune de răcire ori încălzire precisă. 

În spații comerciale, supermarketuri, cafenele și restaurante, un aparat de aer condiționat comercial este esențial pentru a asigura un mediu confortabil și plăcut atât pentru clienți, cât și pentru angajați. 

Pentru a alege aparatul de aer condiționat potrivit se recomandă de ținut cont de următoarele aspecte:

  • Dimensiunea spațiului și a climatizatorului.

  • Nivelul de eficiență energetică dorit.

  • Nivelul de zgomot emis.

  • Funcțiile adiționale ale climatizatorului.

  • Bugetul disponibil.

Indiferent de tipul de aer condiționat de care ai nevoie, pentru a asigura performanța optimă a acestuia, e necesar să alegi un model de la un producător de încredere, potrivit pentru necesitățile și spațiul tău, iar pentru a face cea mai potrivită alegere consultanții Simplex te vor consulta la cel mai înalt nivel oferindu-ți toate informațiile corespunzătoare.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!