Tevi si fitinguri din metal

Total: 770 poziții

Țevi și fitinguri din cupru, alamă sau fontă galvanizată

În magazinele noastre, găsești o gamă largă de țevi și fitinguri sau izolații, dintre care țevi și fitinguri din metal, inclusiv țevi din cupru, fitinguri din cupru, fitinguri din alamă, fitinguri din fontă galvanizată, fitinguri din oțel și accesorii pentru sudură, la cel mai bun raport preț-calitate de pe piață, fabricate de către cei mai renumiți producători din lume, printre care se numără: TDM Brass, Livarna TITAN, Conex Banninger, RBM și Tece.

În funcție de necesitățile și parametrii proiectului tău, găsești în magazinele noastre țevi din cupru disponibile într-o varietate de dimensiuni, grosimi și lungimi, iar pentru o îmbinare fiabilă a acestora în instalațiile sanitare sau termice, îți propunem fitinguri din cupru de diverse forme și dimensiuni.

Pentru aplicații în medii umede ori acide, îți propunem fitinguri din alamă care sunt rezistente la coroziune, iar pentru medii cu expunere la umiditate ori intemperii, îți recomandăm fitingurile din fontă galvanizată ce oferă o protecție durabilă împotriva coroziunii. În ceea ce privește aplicațiile industriale grele, îți putem sugera fitingurile din oțel cu rezistență la abraziune și impact. De asemenea, la noi găsești o gamă completă de accesorii pentru sudură pentru a putea efectua sudurile cu încredere și siguranță.

Toate produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele de calitate internaționale și sunt supuse unor testări riguroase înainte de către producători. Pentru a te convinge de rezistența, siguranța și utilitatea produselor noastre, plasează o comandă direct pe site, iar echipa noastră tehnică te va consulta la cel mai înalt nivel.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!