SimplexNEWS

07 octombrie 2020
Newest

Știm că ne-ați așteptat și începând de luni, 8 februarie 2023, Simplex, deschide în Chișinău, cel de-al treilea Showroom Simplex, în sectorul Telecentru, strada Miorița 5/8!

Menținem poziții și noul Showroom se extinde pe o suprafață de peste 1000m2, unde găsiți peste 10 000 de produse de  la cele mai renumite branduri în materie de instalații de încălzire, apeduct și canalizare, climatizare și obiecte sanitare. 

Magazinul dispune de produse de calitate, de la branduri de talie internațională din Germania (Viessman, Oventrop, Grohe, TECE, Viega, Wilo), Italia (Baxi, Emmeti, Daniel, RBM, Global, Luxor, Faral etc.), Spania (ROCA, Hitachi), Japonia (Mitsubishi Electric). 
Și cu siguranță, cel mai sonor brand de climatizare - AUX și alte branduri exclusive, prezentate la Simplex. 

Și iată 5 motive pentru a vizita noul showroom Simplex:

Showroom modern alimentat cu energie regenerabilă!
Am creat un spațiu modern, cu zonă de relaxare, cafea bună, parcare spațioasă și vedere spre cele mai fantastice apusuri. Iar partenerii Simplex vor beneficia ori de câte ori vor avea nevoie de un spațiu dotat cu calculator și imprimantă pentru a lucra la proiectele individuale. 
Vă invităm în prima filială Simplex dotată cu un sistem de încălzire energoeficient. Pentru că ne pasă de mediul înconjurător, investim în energia regenerabilă. Pentru încălzirea dar și răcirea întregului magazin, a fost pusă în funcție una dintre cele mai performante și eficiente VRF Hitachi, pe care o poți vedea în funcțiune. 

Produse de calitate la prețuri avantajoase!
În magazinul din sectorul Telecentru, veți găsi o gamă variată de produse care pot satisface necesitățile tuturor clienților noștri. Ne-am propus să creăm parteneriate exlusive cu producători mondiali și să oferim soluții inovative din punct de vedere tehnologic dar și cu design modern. 

Oferte speciale!
Nu doar în perioada sărbătorilor, ne bucurăm clienții cu oferte speciale și prețuri avantajoase la toate categoriile de produse. În magazinele Simplex, puteți achita și în rate cu 0% dobândă. 

Servicii de înaltă calitate și personal calificat!
Investim în instruirea și dezvoltarea personalului! 
Simplex, în primul rând, este despre o echipă fantastică. Indiferent ce facem, ne-am obișnuit să privim dincolo de orizont, să ne depășim limitele, să gândim altfel și să adăugăm valoare în fiecare proiect. Oamenii Simplex muncesc cu dedicație și oferă suport tehnic pentru realizarea cu succes a oricărui proiect. Creăm planuri îndrăznețe de viitor, ne place să comunicăm, știm să depășim obstacole și trăim momente unice.

Amplasarea super comodă!
Noul magazin Simplex se află în inima sectorului Telecentru, pe str. Miorița 5/1, ude puteți ajunge cu ușurință atât cu mașina personală, cât și cu transport public. 

Show-room-ul va funcționa de luni până vineri, în intervalul orelor 08:00- 18:00 și în zilele de sâmbătă conform orelor 08:00-16:00. 

Fii Simplex în alegerea ta, alege Simplex și te așteptăm cu drag, începând cu 8 februarie la Telecentru, str. Miorița 5/8!

Main

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!