Tevi si fitinguri multistrat

Total: 235 poziții

Țevi și fitinguri multistrat pentru conexiuni sigure și fiabile

Doar în magazinele Simplex găsești un sortiment bogat de țevi și fitinguri multistrat la prețuri rezonabile, care oferă o combinație unică de rezistență și flexibilitate pentru sistemele de distribuție a apei și a gazelor în clădirile rezidențiale precum și în alte aplicații industriale. 

Oferim o varietate de țevi multistrat fiabile, ce pot fi instalate și manevrate cu ușurință datorită flexibilității lor. De regulă, acestea sunt utilizate în sisteme de încălzire și lucrări de distribuție a apei calde menajere, deoarece stratul interior este din polietilenă rezistent la coroziune. De asemenea, țevile multistrat oferă durabilitate crescută la presiune și temperatură, dar și o izolație termică și fonică foarte bună. 

Pentru a facilita conexiunea cu conducta multistrat, îți propunem o multitudine de fitinguri, disponibile în două tipuri: fitinguri sertizare (press) și fitinguri strângere (cheie)

Pentru proiecte medii și mari îți sugerăm fitinguri de sertizare cu ajutorul cărora legătura se face rapid, ușor și curat, prin aplicarea unei presiuni mari și constante asupra țevilor, fără a fi nevoie de folosirea materialelor pentru etanșare. 

Cât pentru proiectele mici și medii, potrivite ar fi fitingurile pentru strângere ce pot fi utilizate și instalate cu ușurință. Acestea sunt montate prin împingerea țevii într-o garnitură specială și strângerea acesteia cu o cheie.

Având în vedere că țevile și fitingurile multistrat sunt disponibile într-o varietate de opțiuni, consultanții Simplex sunt gata să-ți ofere informații suplimentare pentru a face cea mai bună alegere. În dependență de necesitățile personale și specificațiile proiectului tău, la noi găsești exact ceea de ce ai nevoie și la un preț competitiv!

 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!