Climatizare

Total: 40 poziții

Dispozitive pentru climatizare eficiente și durabile

Simplex dispune de o gamă largă de aparate pentru climatizare și menținerea climatului confortabil, propunând cele mai moderne aparate de climatizare, cum ar fi: ventiloconvectoare, aeroterme, perdele de aer, recuperatoare de căldură, chillere ș.a. Oferim cele mai calitative produse în corespondență cu ultimele tendințe din domeniul, de la producători renumiți, precum: Sonniger, Actionclima, AUX, TESY etc. 

Ventiloconvectoarele sunt aparate de încălzire, care funcționând pun în circulație aerul cald într-un spațiu închis. Acestea pot fi instalate pe perete sau pe podea, fiind perfecte pentru încălzirea camerelor de dimensiuni mici și medii. În plus, multe modele includ și o opțiune de răcire pentru a fi utilizate și în timpul verii.

Aerotermele sunt ideale pentru încălzirea rapidă a unui spațiu mai mare sau pentru utilizarea în spațiile deschise, cum ar fi halele de producție sau depozitele. Acestea folosesc un element de încălzire și un ventilator puternic pentru a distribui aerul cald în întreaga cameră.

Perdelele de aer sunt perfecte pentru a crea o barieră fizică între interior și exterior. Acestea funcționează prin suflarea unui curent puternic de aer rece sau cald, care nu permite pătrunderea fluxului de aer din exterior. Sunt recomandate pentru spațiile cu acces deschis: magazine, birouri sau depozite.

Recuperatoarele de căldură sunt echipamente tehnice care preiau aerul proaspăt din exterior și îl încălzesc/răcesc prin transferul energiei din aerul evacuat, contribuind la reducerea costurilor de încălzire și la îmbunătățirea calității aerului din interior. 

Chillerele sunt aparate de răcire care pot fi utilizate pentru răcirea unor spații de dimensiuni medii și mari. Acestea funcționează prin transferul de căldură din interiorul clădirii într-un circuit de refrigerare, care este apoi evacuat în exterior. Acestea sunt potrivite pentru utilizarea în clădirile comerciale sau industriale cu cerințe ridicate de răcire.

Este important ca dispozitivele de climatizare să fie alese adecvat, în funcție de dimensiunea camerei, de condițiile climatice și de utilizarea specifică a acesteia. În magazinele Simplex, fiind ghidat de consultanții noștri experimentați, cu siguranță vei găsi aparatul de climatizare ideal!

 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!