Tevi si fitinguri ppr

Total: 192 poziții

Țevi și fitinguri din polipropilenă de calitate premium

Propunem o gamă variată de țevi și fitinguri PPR realizate din materiale de o înaltă calitate de la marii producători VESBO, Rothenberger și Wavin Pilsa. Țevile și fitingurile PPR pot fi utilizate în diverse domenii de aplicare, printre care: alimentare cu apă potabilă, conectări de apă caldă și rece, tehnologii de răcire a apei, sisteme de încălzire a radiatorului, transportarea substanțelor chimice și sisteme de aer comprimat. Doar în magazinele noastre găsești cele mai bune opțiuni de țevi și fitinguri sau izolații.

La noi găsiți țevi PPR de calitate înaltă, ce pot fi montate cu ușurință, oferă durabilitate și posedă rezistență ridicată la impact, temperaturi înalte, presiune și coroziune, fiind una dintre cele mai bune soluții pentru sistemele de apă rece și caldă.

De asemenea, oferim o linie largă de fitinguri PPR, care includ: coliere, reducții, mufe, dopuri și coturi de diverse forme și dimensiuni, astfel încât să se potrivească cu orice tip de țeavă. Fitingurile din PPR sunt ușor de montat, rezistente la acțiunea substanțelor chimice, coroziune și oferă o etanșare sigură a conexiunilor.

Beneficiază de produse de calitate superioară la prețuri accesibile. Simplex îți oferă o serie de țevi și fitinguri PPR potrivite necesităților și preferințelor tale. Iar pentru cea mai bună alegere contactează-ne și beneficiază de consultanță la cel mai înalt nivel.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!