Țevi, fitinguri, izolație

Total: 1560 poziții

Țevi și fitinguri clasă premium pentru rețele inginerești moderne

Simplex propune diverse țevi, fitinguri și izolații termice necesare rețelelor de alimentare cu apă și gaze, dar și a sistemelor de încălzire/răcire, cum ar fi: țevi și fitinguri din polietilenă, țevi și fitinguri din polipropilenă și metal, țevi și fitinguri multistrat și accesorii pentru sudură, la prețuri exclusive de la producători de încredere, care garantează calitatea produselor sale, precum: VEBSO, RBM, Conex Banninger, K-Flex, Saniflex.

Caracteristicile și proprietățile țevilor și fitingurilor sunt determinate de materialul din care sunt fabricate, cele mai răspândite fiind produsele din metal și cele din polimeri termoplastici. 

Țevile și fitingurile din metal sunt cele mai cunoscute și utilizate în construcția rețelelor de apă și gaz. Țevile din metal sunt realizate din oțel sau cupru, iar fitingurile sunt din alamă. Acestea sunt durabile și rezistente, însă au dezavantajul că pot coroda în timp și sunt mai grele decât alte materiale. 

Un alt material din ce în ce mai popular pentru țevile și fitingurile din instalațiile sanitare este PPR. Țevile și fitingurile din polipropilenă sunt ușoare, durabile, rezistente la coroziune și la temperaturi ridicate. De asemenea, sunt foarte flexibile, ceea ce le fac ideale pentru instalarea în locuri greu accesibile. 

Țevile și fitingurile din polietilenă (PP) sunt utilizate frecvent în sistemele de irigații și  drenaj, dar și în rețelele de apă. Aceste țevi sunt ușoare, flexibile și rezistente la coroziune, ceea ce le fac ideale pentru instalarea în soluri umede. 

Țevile și fitingurile multistrat sunt des întrebuințate în construcția rețelelor de apă și gaz, sunt realizate din mai multe straturi, dintre care unul cu barieră de oxigen. Aceste țevi sunt ușoare, durabile și flexibile.

Izolația este un element esențial în protejarea țevilor împotriva pierderii de căldură sau îngheț. Există o gamă largă de materiale pentru izolație disponibile, inclusiv spumă poliuretanică, vată minerală și fibră de sticlă.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!