Sisteme de incalzire in pardoseala

Total: 105 poziții

Încalzirea prin podea - o modalitate modernă și eficientă de încălzire

La noi găsiți toate tipurile de echipamente și accesorii necesare pentru un sistem de încălzire prin pardoseală, cum ar fi țevi pentru pardoseală caldă, plăci cu nuturi din polistiren, colectori, distribuitori, casete, seturi de amestec și limitatoare de temperatură. Oferim cumpărătorilor noștri cele mai calitative produse, de la cei mai siguri producători, precum: Ferro, Rossa Luxor, SPX, VESBO, RBM și alții. 

Cum funcționează un sistem de încălzire prin pardoseală? 

Sistemele de încălzire prin pardoseală este un tip de sistem de încălzire care utilizează o rețea de țevi sub podea, prin care circulă apa caldă. Aceste țevi sunt montate între straturile de izolație și podeaua finită, astfel încât căldura să poată fi distribuită uniform în întreaga încăpere. 

Avantajele sistemelor de încălzire prin pardoseală:

  • principalul avantaj este că distribuția căldurii este uniformă în întreaga încăpere, astfel, nu există zone reci sau calde;

  • sistemul de încălzire prin pardoseală este mai eficient din punct de vedere energetic, deoarece temperatura apei care circulă prin țevi este mai mică decât cea necesară pentru un sistem tradițional;

  • acest sistem de încălzire este invizibil și nu va afecta aspectul estetic al încăperii, iar podeaua va rămâne liberă pentru a fi utilizată în orice mod dorit;

Pentru sistemele de încălzire prin pardoseală se recomandă de montat țevi PE-RT și PE-XA, deoarece ele sunt cu barieră de oxigen, ceea ce le oferă un grad ridicat de protecție împotriva pătrunderii oxigenului în instalația de încălzire. Țevile trebuie să fie cu rezistență sporită la acțiunea substanțelor chimice, la abraziune, coroziune și depuneri. 

Plăcile din polistiren, cu peliculă anticondens SPX și plăcile cu nuturi Oventrop sunt plăci termoizolante care se aștern sub țevi, cu scopul de a reduce pierderile de căldură. 

Colectorii și distribuitorii, seturile de amestec și limitatoarele de temperatură sunt instalate pentru ridicarea eficienței sistemului, pentru controlul și reglarea temperaturii. 

Pentru alegerea produselor potrivite necesităților tale, vino în magazinele noastre și vei beneficia de o consultație oferită de echipa de specialiști Simplex!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!