Boilere si coloane de gaz

Total: 42 poziții

Boilere și coloane de gaz pentru prepararea apei calde menejare

Propunem o gamă bogată de produse pentru încălzire și ACM (apă caldă menajeră), din care poți să alegi produsul ce satisface în totalitate necesitățile tale. Dispunem de boilere, coloane de gaz și vase de acumulare, care sunt componente esențiale ale sistemelor de preparare a apei calde menajere. Acestea permit încălzirea și stocarea apei calde, astfel încât să fie disponibilă în momentul în care este necesară. 

Boilerele electrice sunt cele mai populare tipuri de boilere. Acestea funcționează încălzind apa prin intermediul unui element de încălzire electric, care se află în interiorul rezervorului. Boilerul electric poate fi instalat în aproape orice loc, atât timp cât există o sursă de alimentare electrică.

Boilerele indirecte cu o serpentină sau două serpentine sunt mai eficiente decât cele electrice, deoarece utilizează căldura generată de o centrală termică sau de o pompă de căldură pentru a încălzi apa. Acest tip de boiler are una sau două serpentine care trec prin interiorul unui rezervor de apă caldă, astfel încât căldura să poată fi transferată de la apa din serpentină la apa din rezervor. Această metodă de încălzire este mult mai economică decât utilizarea unui boiler electric.

Coloanele de gaz sunt alimentate cu gaz natural, care este ars pentru a produce căldură. Coloana de gaze poate fi utilizată și pentru a alimenta un boiler termoelectric.

Vasele de acumulare (buffer) sunt utilizate pentru a stoca apa caldă menajeră. Acestea sunt utile în special în cazul în care sistemul de încălzire utilizează surse de energie regenerabilă, cum ar fi energia solară sau energia eoliană. În acest caz, apa poate fi încălzită atunci când energia este disponibilă, iar apoi stocată pentru a fi utilizată în momentele în care energia nu este disponibilă.

Fii Simplex în alegerea ta!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!