Tevi si fitinguri polietilena

Total: 125 poziții

Țevi și fitinguri din polietilenă (PP)

Optează pentru țevi și fitinguri din polietilenă, durabile și eficiente în timp. Dispunem de o gamă largă de produse din polietilenă, fiabile și rezistente, ce pot fi conectate cu ușurință și utilizate în diverse domenii de instalații, atât pentru proiecte industriale cât și pentru uz casnic. 

Oferim o varietate de țevi din polietilenă disponibile în diverse dimensiuni și grosimi, fabricate dintr-un material plastic dur, care le face să fie rezistente la acțiunea factorilor distructivi, chiar și în medii cu condiții extreme. Datorită durabilității, rezistenței la coroziune și ușurinței în utilizare, acestea pot fi utilizate în diverse domenii cu destinație potabilă sau menajeră, inclusiv și pentru sisteme de irigații agricole. 

Pentru a crea o conexiune etanșă și sigură îți propunem cele mai calitative fitinguri din polietilenă, care includ: racorduri, coturi, mufe, branșamente, ce se recomandă de utilizat împreună cu țevile din polietilenă, pentru a se potrivi perfect cu diametrul și specificațiile țevilor.

Fitingurile din polietilenă pot fi aplicate în rețele de alimentare cu apă potabilă sau menajeră, drenaj, sisteme de irigare sau canalizare internă/externă iar în unele cazuri în rețele antiincendiu.

Cumpără de la Simplex țevi și fitinguri din polietilenă de înaltă calitate și experimentează durabilitatea și eficiența acestor produse, la cele mai rezonabile prețuri pentru tine! 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!