Boilere electrice

Total: 7 poziții

Boilere electrice: eficiență și durabilitate la prețuri avantajoase

La Simplex oferim o gamă extinsă de soluții pentru sistemul de încălzire și apă caldă menajeră (acm), care include nu numai centrale termice, cazane pe combustibil solid, dar și o colecție impresionantă de boilere și coloane de gaz, inclusiv boilere electrice, proiectate pentru eficiență și durabilitate.

Ce este un boiler electric?

Un boiler electric este un dispozitiv eficient pentru încălzirea apei menajere în gospodării și în industrie. Funcționează prin folosirea unei rezistențe electrice pentru a încălzi apa din interiorul unui rezervor izolat termic. Acesta este ideal pentru locuințe unde accesul la gaz natural sau alte surse de încălzire este limitat. Boilerul electric este ușor de instalat și de întreținut, oferind apă caldă rapidă și constantă pentru uzul casnic. 

Avantajele unui boiler electric

Boilerele electrice prezintă o serie de avantaje în comparație cu alte tipuri de boilere. Instalând unul dintre modelele de boilere, vei beneficia de următoarele avantaje:

 1. Eficiență energetică. Din ce în ce mai mulți aleg să instaleze boilere electrice datorită eficienței lor energetice. Ele pot transforma aproape în totalitate energia electrică în căldură, fără a pierde multă energie în proces, furnizând apă caldă instant.

 2. Instalare ușoară. Instalarea boilerelor electrice este relativ simplă și nu necesită conducte de gaz sau evacuare de fum. Acest lucru le face potrivite pentru locuințele care nu au acces la gaz sau în cazul renovărilor în care instalarea unui sistem de gaz ar fi dificilă sau costisitoare.

 3. Dimensiuni compacte. Boilerele electrice au de obicei dimensiuni compacte, ceea ce le face potrivite pentru spații mici sau pentru montarea în dulapuri sau alte spații limitate.

 4. Control precis al temperaturii. Majoritatea modelelor de boilere electrice sunt echipate cu termostate precise, care permit utilizatorilor să regleze cu ușurință temperatura apei. Acest lucru contribuie la economisirea energiei și la asigurarea unui confort optim.

 5. Durabilitate. Boilerele electrice sunt durabile și necesită mai puține reparații în comparație cu alte tipuri de boilere. Ele au, în general, o viață lungă de funcționare.

 6. Funcționare silențioasă. Boilerele electrice sunt mai silențioase decât cele pe bază de gaz sau cazanele pe combustibil solid.

 7. Lipsa emisiilor de gaze de seră. Boilerele electrice nu produc emisii locale de dioxid de carbon sau alte poluante, ceea ce le face mai ecologice în anumite cazuri, mai ales dacă energia electrică provine din surse regenerabile.

Cele mai populare tipuri de boilere electrice

 • Boilere electrice verticale. Boilerele electrice verticale sunt dispozitive de încălzire a apei proiectate pentru a fi montate pe verticală, de obicei pe perete. Acestea sunt potrivite pentru locuințe sau spații comerciale unde spațiul pe perete este disponibil și în care este necesară o sursă eficientă de apă caldă. Boilerele electrice verticale pot fi ușor instalate în baie sau în bucătărie și sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni și capacități pentru a satisface necesitățile utilizatorilor.

 • Boilere electrice orizontale. Boilerele electrice orizontale sunt dispozitive de încălzire a apei care sunt concepute pentru a fi montate pe orizontală. Acestea sunt adesea utilizate în situații în care spațiul vertical este limitat sau când montarea pe perete nu este o opțiune viabilă. Aceste boilere sunt disponibile în diferite capacități pentru a asigura furnizarea constantă a apei calde în locuințe sau în medii comerciale.

 • Boilere termoelectrice. Un boiler termoelectric este un dispozitiv utilizat pentru încălzirea apei, combinând funcționalitatea unui boiler electric cu cea a unui schimbător de căldură. Acesta folosește energie electrică pentru a încălzi apa și/sau energia furnizată de o altă sursă (de exemplu, la o centrală termică), dispunând de două serpentine interioare: una pentru încălzire directă cu rezistență electrică și cealaltă pentru încălzire indirectă, printr-un schimbător de căldură conectat la un sistem de încălzire central.

 • Boilere electrice BAXI. Boilerele BAXI sunt produse de renume în industria încălzirii de apă, cunoscute pentru calitatea și performanța lor superioară. Aceste boilere sunt concepute pentru a oferi eficiență energetică și fiabilitate pe termen lung. Varietatea de modele BAXI , disponibile la Simplex, acoperă o gamă largă de necesități, de la boilere combinate pentru încălzirea apei și a locuinței la boilere de apă caldă menajeră.

Dacă ești în căutarea unui boiler electric de înaltă calitate la prețuri avantajoase, te invităm să descoperi gama noastră variată de boilere electrice pe site-ul Simplex.md sau să ne vizitezi într-unul dintre showroom-urile Simplex pentru a beneficia de sfaturi profesionale și soluții personalizate. 

Alege calitatea, alege Simplex!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!