LIVRĂM - ATUNCI CÂND E NEVOIE!

19 martie 2024
Newest

Cumpărăturile tale sunt la un singur pas distanță acum la Simplex, str. Miorița 5/8!

Ești în căutarea celor mai rapide și eficiente soluții pentru amenajarea casei tale?  Ai ajuns în locul potrivit! La Simplex Miorița, te așteaptă o gamă variată de produse de calitate, iar acum cu serviciul nostru de livrare rapidă, cumpărăturile tale sunt la un singur pas distanță!

Fii în pas cu noutățile: vii, alegi, și primești mai rapid decât crezi! Ne dorim să fim mereu în ton cu nevoile tale, așa că am creat un mediu plin de inspirație și soluții practice pentru camera ta de baie, bucătărie cât și soluții complete în materie de produse termo-hidro și obiecte sanitare.

Te așteptăm la Simplex ca să descoperi cele mai noi tendințe în amenajări interioare, tu doar trebuie să alegi produsele pe plac, iar noi ne ocupăm de restul!

Cu serviciul nostru de livrare rapidă, vei primi achizițiile tale mai repede decât crezi, în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii!

La SIMPLEX beneficiezi de livrare exact atunci când ai nevoie, pentru că cele mai inovative soluții pentru casa ta sunt la un singur pas distanță!  Te așteptăm la Simplex str. Miorița 5/8!


Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!