Instrumente și accesorii pentru montaj

Total: 256 poziții

Cumpără echipamente și instrumente pentru lucrări de montaj

La Simplex găsești toată gama de instrumente și accesorii necesare pentru lucrări de montaj cu diferite complexități, fabricate din materiale calitative și rezistente, concepute să ușureze munca instalatorului. Propunem instrumente profesionale, sigure, durabile și fiabile, de la cei mai de încredere producători din domeniu, care garantează calitatea produselor sale, precum sunt: Bosch și Makita, Lider, Rothenberger sau Topex.

În magazinele noastre vei găsi sculele, dispozitivele și accesoriile necesare pentru trusa ta, care te vor ajuta să realizezi cele mai mărețe proiecte. Avem o diversitate enormă de produse, de la cele mai simple, cum ar fi creioane de marcat, benzi adezive, diferite tipuri de chei, șurubelinițe, burghie, lame, perii sau bureți abrazivi, fierăstraie, nivele cu bulă, mănuși de lucru ș.a., până la utilaje sofisticate, precum mașini de găurit/înșurubat, mașini de tăiat metal ori beton, ciocane rotopercutoare, polizoare, pistoale de aer cald, telemetre cu laser și alte aparate pentru lucru cu materiale grele și complexe.

Toate produsele din magazinele noastre sunt disponibile online, cu posibilitatea de a fi livrate atât în Chișinău cât și în orice colț al țării, trebuie doar să plasezi o comandă! Iar echipa de consilieri Simplex este mereu gata să ofere sfaturi, să elucideze orice întrebare sau dubiu apărut și să contribuie la alegerea corectă! 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!