Radiatoare de baie și radiatoare decorative

Radiatoare de baie și radiatoare decorative pentru baie - sortiment bogat și modern!

La Simplex găsești un sortiment bogat de radiatoare, cu diverse destinații și din diferite materiale. Fie că ai nevoie de calorifere pentru dormitor, living sau oricare altă încăpere la noi vei găsi radiatorul potrivit pentru sistemul tău de încălzire și ACM. Pentru un confort sporit termic și un aspect estetic, îți propunem o diversitate enormă de radiatoare de baie și radiatoare de design pentru baie, printre care cele mai populare sunt următoarele tipuri:

  • Radiatoare de baie din inox
  • Radiatoare de baie din oțel
  • Radiatoare decorative pentru camera de baie

Fiecare categorie de radiator pentru camera de baie are avantajele și caracteristicile sale. Alegerea unui calorifer potrivit cerințelor tale este importantă, pentru aceasta este necesar de analizat toate variantele disponibile.

Radiatoare de baie din inox

Atunci când se discută despre radiatoare baie inox, acestea sunt recunoscute pentru durabilitatea și performanța lor. Fabricate dintr-un material rezistent, adică oțel inoxidabil, aceste calorifere pentru baie sunt rezistente împotriva coroziunii și umidității, ceea ce le conferă o durată de viață îndelungată. 

Unul dintre avantajele majore ale acestor uscătoare de prosoape este eficiența lor termică, distribuind căldura în mod uniform în întreaga încăpere pentru un confort sporit. Ele sunt disponibile cu finisaj cromat lucios, caracteristic oțelului inoxidabil, oferind un aspect elegant și modern potrivit pentru orice stil de baie. Diversitatea dimensiunilor și formelor interesante transformă aceste radiatoare nu doar într-un element funcțional, ci și într-unul estetic. De la modele compacte, ideale pentru băile mici, la cele mai voluminoase, perfecte pentru băile spațioase, există opțiuni pentru toate nevoile.

Radiatoare de baie din oțel

Tipul de radiatoare baie oțel reprezintă soluția perfectă pentru cei care caută un produs rezistent și durabil. Aceste radiatoare sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a menține temperatura optimă în camera de baie, încălzind spațiul eficient și rapid. Caracteristicile acestor radiatoare includ rezistența la coroziune, datorită materialului emailat sau vopselelor speciale cu care sunt acoperite, și durabilitatea lor, dat fiind faptul că oțelul este un material foarte rezistent.

Un avantaj major al radiatoarelor de baie din oțel este eficiența energetică, care vă ajută să economisiți la facturile de energie. De asemenea, aceste calorifere de baie se potrivesc în orice stil de decor datorită finisajului în mare parte alb lucios, oferind un aspect elegant și sofisticat. Radiatoarele din oțel sunt disponibile în diverse dimensiuni, astfel încât să se potrivească perfect în baia ta, indiferent de dimensiunea acesteia. 

Radiatoare decorative pentru camera de baie

În categoria uscătoarelor de prosoape ce capătă popularitate pot fi incluse radiatoare decorative, reprezentând o combinație perfectă între funcționalitate și estetică, aducând un plus de stil în orice baie. Aceste radiatoare nu doar încălzesc încăperea, ci și adaugă un element decorativ în baia ta. Caracteristicile acestor radiatoare decorative includ materiale de înaltă calitate, capabile să reziste la umiditatea din baie, și un design modern care se potrivește cu diferite stiluri de decor. Ele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și forme pentru a se potrivi cu orice spațiu.

Avantajul utilizării unui uscător de prosoape decorativ include îmbunătățirea aspectului general al băii tale, oferind și un confort termic sporit.

Există diverse finisaje disponibile pentru radiatoarele decorative. În gama noastră largă de radiatoare decorative vei găsi: radiatoare negre pentru un finisaj sobru și elegant, calorifere cromate lucios pentru un look modern și strălucitor, uscătoare de prosoape antracit ideale pentru băile cu o notă industrială și alb mat pentru cei care preferă clasicul. Design-urile deosebite și unice ale acestor radiatoare fac ca acestea să devină puncte focale în amenajarea băii tale, aducând un plus de personalitate încăperii.

Simplex locul potrivit unde poți cumpăra radiatorul baie potrivit ce cel mai bun raport preț calitate.. La noi beneficiezi de livrare în toată Moldova și radiatoare pentru baie la prețuri accesibile, fără a compromite calitatea. Oferim și asistență expertă pentru alegerea produsului conform necesităților individuale.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!