Aer condiționat și climatizare

Total: 62 poziții

Cumpără aparate de aer condiționat și sisteme de ventilare fiabile și moderne

La Simplex găsești o serie de echipamente specializate pentru sporirea confortului termic, precum aparatele de aer condiționat și aparate pentru climatizare, inclusiv: aparate de aer condiționat cu inverter, ventiloconvectoare, aeroterme, perdele de aer, recuperatoare de căldură și chillere. Optează pentru tehnică de ultimă generație, fiabilă și sigură, de la cei mai cunoscuți producători din lume, printre care: Mitsubishi Electric, Sonniger, BAXI, TESY, Actionclima și AUX, disponibilă la prețuri atractive.

Aparatele de aer condiționat sau climatizoarele sunt sisteme care reglează temperatura, umiditatea și calitatea aerului într-un spațiu închis. Acestea pot fi folosite atât pentru condiționarea aerului din clădirile rezidențiale cât și din cele comerciale. Cel mai inovativ și eficient climatizator rezidențial este aparatul de aer condiționat cu inverter. Pentru condiționarea aerului din spațiile de dimensiuni mari se utilizează aparate mai puternice și mai rezistente la solicitări mari, asigurând în același timp un mediu plăcut și sănătos pentru clienți și angajați.

Aparatele de climatizare și ventilare sunt esențiale pentru a asigura confortul și eficiența energetică în diferite tipuri de clădiri. Ventiloconvectoarele, cu capacitatea lor de a încălzi și răci, asigură reglarea temperaturii în interiorul unei încăperi. Aerotermele sunt utilizate pentru a distribui căldura în mod eficient în spații mari. Perdelele de aer creează un scut invizibil de aer la intrările clădirilor pentru a menține temperatura și calitatea aerului. Recuperatoarele de căldură, sunt echipamente ce economisesc energie prin reciclarea căldurii reziduale din procesele de încălzire sau răcire. Iar chillerele sunt sisteme de răcire care folosesc apa sau un lichid de răcire pentru a îndepărta căldura de la un proces sau de la un spațiu interior.

Alege echipamente de ventilare și climatizare de înaltă calitate pentru a-ți asigura un confort termic ridicat. Pentru a lua cea mai favorabilă decizie, echipa noastră de consilieri este gata să te consulte și să-ți ofere toate informațiile cu privire la opțiunile potrivite pentru tine.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!