Fitinguri PPR

Total: 103 poziții

Fitinguri din polipropilenă: calitate și durabilitate garantată!

La Simplex, dispui de o varietate mare de țevi cu fitinguri și izolații sau diverse accesorii pentru sudură potrivite pentru instalațiile din casă. Fie că ai nevoie de un singur produs sau dorești să-ți renovezi complet rețeaua de distribuție, la noi găsești o gamă diversificată de produse, incluzând țevi și fitinguri din metal, țevi și fitinguri PPR, țevi și fitinguri multistrat, țevi și fitinguri polietilenă, materiale izolatoare și adezivi de tot felul și pentru toate cerințele. Dacă rețeaua ta de distribuție este construită din țevi de polipropilenă (PPR) atunci se recomandă să o completezi cu fitinguri din polipropilenă (PPR). 

Ce sunt fitinguri din polipropilenă?

Ce sunt ”fitingurile din polipropilenă”, cunoscute și ca fitinguri PPR? Sunt componente esențiale în orice sistem de instalație casnică. Acestea asigură conexiunea între țevile din polipropilenă, realizând astfel un sistem de conducte etanș, durabil și rezistent la coroziune. Datorită caracteristicilor sale excepționale, fitingurile din polipropilenă sunt preferate în special pentru instalațiile sanitare și termice. Sunt recunoscute pentru rezistența lor la temperaturi ridicate și presiuni mari, garantând astfel o durabilitate îndelungată. În plus, aceste fitinguri sunt cunoscute pentru rezistența lor la coroziune, un factor care le face o alegere ideală pentru aplicațiile de lungă durată.

Toate fitingurile din polipropilenă sunt fabricate respectând cele mai înalte standarde de calitate. Fiecare produs este testat riguros pentru a asigura durabilitate și performanță maximă. Pentru a îndeplini angajamentul față de calitate, Simplex oferă produse premium de la producători de top, precum VESBO și Rothenberger.

Opțiuni variate de fitinguri din polipropilenă la prețuri avantajoase

Cu fitinguri din polipropilenă de la Simplex, ai libertatea să alegi dintre o varietate mare de opțiuni. De la fitinguri PPR pentru diverse aplicații, până la produse specializate ce pot face față celor mai complexe sisteme de instalații, concepute pentru a se potrivi diferitelor nevoi și cerințe ale clienților:

  • Fitinguri PPR pentru aplicații generale și specifice.

  • Fitinguri PPR de unire, cum ar fi coturi, teuri, mufe și reducții.

  • Fitinguri PPR speciale, precum robineții, supape și racorduri.

Acum este momentul să faci alegerea care îmbunătățește durabilitatea și eficiența instalațiilor tale. Descoperă colecția noastră extinsă de fitinguri din polipropilenă, disponibile în showroom-urile noastre sau pe site-ul simplex.md unde poți plasa o comandă chiar acum și beneficiază de livrare în toată republica!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!