Accesorii gradina ferro

Stropitori și accesorii pentru grădină marca Ferro

Oferim un sortiment variat de accesorii pentru grădină de la Ferro, care te vor ajuta la îngrijirea grădinii într-un mod mai eficient și confortabil. În calitate de furnizor autorizat, Ferro propune cele mai calitative produse, care sunt ușor de utilizat și de întreținut, iar acum sunt disponibile la prețuri foarte avantajoase. 

Pe parcursul activității sale compania Ferro s-a dezvoltat multilateral producând atât baterii, dușuri, accesorii de baie, țevi și fitinguri, pompe pentru apă cât și unelte, dispozitive și accesorii pentru tăierea ierbii, irigare și grădinărit. Cel mai popular produs pentru grădină, din toată gama propusă de Ferro, este stropitoarea oscilantă GARDEN cu 17 jeturi.

Această stropitoare are un design unic, care îi permite să furnizeze un jet uniform de apă într-un mod oscilant, astfel încât să acopere o suprafață mai mare într-un timp mai scurt. Cele 17 jeturi asigură o distribuție uniformă a apei în întreaga zonă de irigare, ceea ce înseamnă că plantele vor primi cantitatea perfectă de apă de care au nevoie pentru a crește sănătos, fără a se face risipă de apă.

Ferro GARDEN este, de asemenea, foarte simplă în utilizare, ușoară și confortabilă. De asemenea, este fabricată din materiale durabile și rezistente la coroziune, ceea ce înseamnă că are un termen de exploatare mare. Este ideală pentru utilizarea în aer liber și este perfectă pentru grădinarii amatori și profesioniști deopotrivă.

Pentru a începe să te bucuri de beneficiile acestor accesorii pentru grădină, vino în magazinele Simplex și cumără totul de ce ai nevoie.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!