Izolatii si adezivi

Total: 43 poziții

Izolații termice din elastomeri și izolații termice din polietilenă expandată

Oferim o diversitate de izolații și adezivi potrivite pentru aplicări în instalații sanitare și termice, de încălzire sau răcire, realizate din polietilenă expandată ori elastomeri. Produsele noastre pentru izolare pot fi montate cu ușurință și asigură o protecție eficientă, rezistență și durabilitate.

Izolațiile termice din polietilenă expandată sunt folosite în lucrări sanitare și de încălzire, pentru a îmbunătăți performanța energetică a unei clădiri.

Spuma de polietilenă expandată e un material termoizolant flexibil și eficient din punct de vedere energetic, oferind o izolare esențială pentru a menține confortul termic și de a reduce costurile de încălzire sau răcire. De asemenea, polietilena expandată e rezistentă la apă, nu conține substanțe nocive, nu se topește și nu este inflamabilă, astfel încât te poți bucura de o izolație sigură și durabilă. 

În magazinele Simplex găsești izolații termice din elastomer, care sunt folosite în sistemele de încălzire și răcire, pentru a reduce pierderile de căldură. Acestea asigură performanțe pe termen lung, datorită celulelor închise care mimează penetrarea vaporilor de apă și dețin capacitatea de a se adapta la mișcarea structurii, reducând riscul de fisurare sau deteriorare a izolației. 

Elastomerul e un material ecologic, rezistent la apă, abraziune, intemperii și variații de temperatură, potrivit pentru aplicații exterioare sau în zone cu umiditate ridicată. Acesta poate fi tăiat la dimensiunile necesare și se instalează cu ușurință. 

Pe lângă izolații de înaltă calitate, îți propunem o gamă variată de adezivi elastici, cu o structură excelentă și o capacitate de aderență perfectă. Adezivii noștri au rezistență sporită la apă, la descompunere și temperaturi extreme, garantând o legătură puternică și viabilă.

Pentru a avea o experiență reușită și a te bucura de un rezultat frumos, contactează-ne și să vino să vizitezi magazinele noastre! 

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!