Aer condiționat rezidențial

Aparate de aer condiționat pentru casă și accesorii aer conditionat

Propunem o gamă diversă de aparate de condiționare și climatizare a aerului, care contribuie la sporirea confortului termic, precum aparate de aer condiționat rezidențial sau aparate de aer comercial și climatizatoare. La noi dispui de aparate aer condiționat cu inverter, condiționere, climatizatoare pentru spații rezidențiale și sisteme aer condiționat de tip split de la Mitsubishi Electric, AUX și BAXI, disponibile cu livrare în Chișinău și Moldova.

Ce sunt aparatele de aer condiționat rezidențial?

Aparatele de aer condiționat rezidențial, cunoscute și sub denumirea simplă de condiționer, sunt dispozitive electromecanice proiectate pentru a regla temperatura, umiditatea și calitatea aerului din interiorul locuințelor. Acestea sunt utilizate pentru a crea un mediu confortabil, mai ales în sezonul cald sau umed. Condiționerele sunt proiectate să ofere control asupra climatului interior, astfel încât locatarii să se bucure de un confort sporit în timpul verii sau în orice moment când condițiile meteo devin neplăcute.

Cele mai cumpărate tipuri de aparate de aer condiționat pentru casă

  • Aparat de aer condiționat cu sistem split. Sistemele de aer condiționat de tip split sunt compuse din două unități principale: una interioară și una exterioară. Unitatea interioară este montată în interiorul locuinței și este responsabilă pentru răcirea și distribuirea aerului. Aceasta este de obicei montată pe perete și se remarcă prin designul său elegant și nivel redus de zgomot. Unitatea exterioară, montată în afara casei, conține compresorul și este responsabilă pentru expulzarea căldurii din interior. Sistemele split sunt eficiente din punct de vedere energetic, au o capacitate mare de răcire și sunt potrivite pentru răcirea spațiilor mari.

  • Aparat de aer condiționat cu inverter. Aparatele de aer condiționat cu inverter utilizează o tehnologie avansată care permite compresorului să-și ajusteze viteza în funcție de necesitățile de temperatură, ceea ce duce la o eficiență energetică semnificativ îmbunătățită. Aceste aparate sunt mai economice și mai ecologice comparativ cu modelele tradiționale, deoarece reduc fluctuațiile de temperatură și consumul de energie. Sunt, de asemenea, mai silențioase, oferind un confort sporit.

  • Condiționer vară/iarnă. Acesta este un aparat de aer condiționat ce poate atât răci aerul, cât și să-l încălzeazcă, permițând menținerea unei temperaturi optime în interiorul casei, indiferent de condițiile meteorologice exterioare. În timpul verii, condiționerul îndepărtează căldura excesivă și umiditatea, creând un mediu răcoros și plăcut. Acest lucru oferă nu doar confort, ci poate preveni și problemele de sănătate asociate cu supraîncălzirea, precum și deteriorarea mobilierului și a echipamentelor electronice din cauza temperaturilor ridicate. În timpul iernii, un astfel de aparat de aer condiționat funcționează ca un sistem de încălzire, asigurând o temperatură confortabilă în interior.

  • Climatizator. Climatizatoarele sunt sisteme versatile de control al climei, utilizate pentru răcirea și uneori încălzirea spațiilor. Acestea pot varia în funcție de tipul și mărimea lor, de la unități portabile la sisteme centrale. Climatizatoarele nu numai că reglează temperatura, dar pot și filtra aerul, înlăturând particulele și alergenii. Unele modele sunt echipate cu funcții avansate precum controlul umidității și purificarea aerului, oferind un mediu interior mai confortabil și sănătos. Sunt potrivite pentru utilizarea în locuințe, birouri și alte spații închise, fiind eficiente și adaptabile la diverse nevoi.

Accesorii pentru aparatele de aer condiționat casnice

Pentru îmbunătățirea funcționării și eficienței sistemelor de aer condiționat în magazinele Simplex propunem și un sortiment bogat de accesorii pentru aparatele de aer condiționat, precum:

  • Capac aer condiționat. Protejează unitatea exterioară a aerului condiționat de intemperii și praf atunci când nu este utilizată.

  • Modul WiFi aer condiționat. Permite controlul de la distanță al aerului condiționat prin intermediul unei conexiuni WiFi, adesea folosind o aplicație mobilă.

  • Sifon pentru conditioner. Un dispozitiv de drenaj care ajută la eliminarea apei de condens în mod eficient și igienic.

  • Suport pentru aer condiționat. Structură de susținere pentru instalarea sigură a unității exterioare a aerului condiționat, asigurând stabilitate și ventilare adecvată.

Sporește confortul termic în casa ta cu aparatele de aer condiționat rezidențiale disponibile la Simplex. Comandă online cu livrare sau vino în orice magazin Simplex, unde echipa noastră de specialiști te vor ajuta să faci alegerea potrivită pentru necesitățile tale.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!