Colectori, distribuitori, robineți

Total: 404 poziții

Echipamente de control și distribuție fiabile și durabile

În magazinele noastre găsești cel mai bogat sortiment de colectori, distribuitori, robineți și racorzi flexibili și seturi de distribuitori sau accesorii pentru acestea. Pentru a satisface toate necesitățile și preferințele clienților noștri, colaborăm cu cei mai cunoscuți producători din lume, printre care: Emmeti, RBM, Rossa Luxor, Oventrop, Ferro și Schell.

Colectorii și distribuitorii sunt componente care permit distribuirea fluidelor către diferite puncte. Aceștia sunt utilizați pentru a împărți fluxul de lichid în mai multe ramuri sau circuite, astfel încât să poată fi livrate în mod controlat către diverse echipamente. Distribuitorii sunt utilizați în sistemele de încălzire și ACM, sistemele de alimentare cu apă sau în alte aplicații industriale. 

Robineții sunt dispozitive utilizate pentru a controla fluxul de lichide sau gaze. Acestea pot fi utilizate pentru a închide, deschide sau regla volumul fluxului într-o conductă. Există o varietate de tipuri de robineți și racorzi flexibili, cum ar fi robineți cu sferă, robineți cu flotor, robineți cu ventil, robineți cu acționare electrică sau pneumatică, fiecare având utilizări specifice în funcție de aplicație. 

Pentru a proteja robineții și distribuitorii de murdărie, praf ori alte particule ce pot afecta performanța sistemului, poți opta pentru cutii pentru distribuitori.  Fabricate din materiale rezistente la apă și concepute pentru a se potrivi cu majoritatea tipurilor de distribuitori, la noi găsești o gamă largă de cutii pentru distribuitori, inclusiv incorporate și interioare.

Alege Simplex pentru echipamente de înaltă calitate în optimizarea sistemului de încălzire ori răcire la cele mai competitive prețuri!

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!