Furtune gaz

Total: 9 poziții

Furtun de gaz - cel mai sigur echipament de conectare a instalațiilor de gaz

Simplex este magazinul ideal unde poți cumpăra instalații pentru încălzire și apă caldă menajeră (ACM), pe gaz natural. Gazul natural este o sursă de energie curată și eficientă, dar inflamabilă, care necesită atenție sporită, din acest motiv se recomandă utilizarea elementelor de conexiune rezistente la diverși factori distructivi. Cel mai important element de conexiune este furtunul de gaz, propus de noi într-un sortiment bogat.

Alegerea furtunului de gaz depinde de necesitățile specifice ale instalației și de factori precum presiunea gazului, temperatura mediului, durata de viață și costul. Pe fiecare furtun trebuie să fie marcate presiunea maximă la care poate fi supus și data fabricației.

Caracteristicile produsului sunt influențate de materialul din care este fabricat produsul. Furtunurile de gaz din cauciuc sunt cele mai populare și sunt potrivite pentru majoritatea aplicațiilor rezidențiale sau comerciale, cele din PVC sunt mai ieftine și mai ușoare, dar nu sunt la fel de rezistente la presiune ca cele din cauciuc sau poliuretan. Furtunele de gaz din poliuretan sunt cele mai durabile și rezistente la presiune. 

O altă caracteristică determinantă este flexibilitatea și extensibilitatea produsului, care favorizează adaptarea acestuia în funcție de necesități și utilizarea în zonele unde spațiul este limitat sau în cazul în care este necesară o conexiune temporară. 

Vizitează magazinele noastre, fizic ori online, și beneficiază de produse de înaltă calitate la prețuri imbatabile, disponibile cu livrare rapidă și eficientă în toată țara.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!