Pompe de circulatie

Total: 35 poziții

Cumpără pompă de circulație eficiente, la preț avantajos

Magazinul Simplex oferă o gamă largă de pompe și vase de expansiune, printre care pompe de circulație de la de la cei mai importanți producători din domeniu, precum Danfoss, Wilo și Ferro ș.a. Toate sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, astfel încât să fie durabile și să ofere o performanță fiabilă pe termen lung. 

Pompele de circulație sunt componente primordiale pentru majoritatea sistemelor de încălzire și răcire. Acestea sunt utilizate pentru a asigura circulația fluidelor (apa sau alte lichide) prin conducte, radiatoare sau boilere. Un mare avantaj al pompei de circulație este economia energiei. Aceasta consumă mai puțină energie decât alte dispozitive similare, astfel, utilizarea unei pompe de circulație poate reduce semnificativ costul facturii la energie. În plus, circulația continuă a lichidelor previne înghețarea lichidului pe timpul iernii, garantând siguranța sistemului. 

O pompă de circulație tipică constă dintr-un motor electric și o roată cu palete sau un impulsor, care este conectat la motor. Principiul de lucru a pompei este relativ de simplu: când motorul este pornit, roata cu palete începe să se rotească și împinge lichidul prin conducte. 

Pe lângă pompe de circulație în magazinele noastre poți găsi și accesoriile pentru pompele de circulație, componente suplimentare care îmbunătățesc performanța și funcționalitatea pompei. Acestea pot include supape, robinete, controlere, senzori și elemente termostatice. Supapele sunt utilizate pentru a controla, tăia sau regla fluxul de lichid într-un sistem ori pentru a regla presiunea sau debitul de lichid. Controlerele sunt utilizate pentru a monitoriza și controla pompa de circulație. Acestea pot fi programate pentru a porni și opri pompa la intervale specifice sau în funcție de temperatură.

Cu pompele de circulație Simplex, vei obține o performanță fiabilă și eficientă din punct de vedere energetic în timp factura la energie se va reduce.

Achitare in rate
Simplex service
Termeni conditii de livrare
Responsabilitatea sociala
Ai nevoie de instalator

Adăugat cu succes în wishlist

+373 79 02 02 06
Luni-vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă08:00 - 16:00
DuminicăZi liberă
Introdu datele de contact și revenim cu un apel!